AgePlay

Frida är en olydig inneboende

Jag är på väg hem från jobbet en vanlig onsdag. Betydligt tidigare än vanligt. Servern har för tredje gången på kort tid kraschat och det finns inte mycket jag kan göra på jobbet så jag beslutar mig för att åka hem lite tidigare. Jag kör in bilen på uppfarten och går upp mot huset utanför Göteborg där vi bor. Jag kommer in i huset och slås av hur tyst det är. Min 16-åriga styvdotter Frida borde vara hemma och vanligtvis brukar MTV eller stereon vara på full volym. Jag går upp på övervåningen för att byta kostymen mot jeans och T-shirt. Från Fridas rum hör jag ett ”Shit!”, det slamrar till och fönstret slås upp. Jag går bort till rummet och frågar

– Är allt bra?
– Ja det är bra kom inte in.
– Vad då?
– Kom inte in, jag är inte påklädd.

Jag väntar en kort stund men går sedan in, jag får bara en känsla av att det är fuffens på gång. Frida sitter på sängen och är lite röd om kinderna. Frida är en väldigt söt tonårstjej med fina drag och en söt liten plutande mun. Håret är rufsigt och hon har på sig ett par mjukisbyxor som smiter åt runt hennes fasta lilla stjärt. Hennes bröst är rätt stora och runda men trots det putar de uppnosigt rätt ut under ett tunt linne. Fönstret står på vid gavel trots att det är kallt ute och jag känner en svag doft av rök. Aha, tänker jag hon har smygrökt. Jag luktar igen och nu känner jag igen lukten.Det är marijuana inte cigarettrök! I min ungdom umgicks jag med folk i drogliberala kretsar och även om jag inte själv använt det så så misstar jag mig inte.

– Jag vet nog vad du rökt, säger jag med bestämd röst.
– Skit i det gubbjävel, säger Frida förbannad, troligtvis på grund av att hon blivit påkommen.

Jag går fram till hennes sminkbord och börjar dra ut lådorna på jakt efter drogerna.

– Ge fan i mina saker, säger hon och försöker dra bort mig.

Jag knuffar tillbaka henne på sängen och letar vidare. Jag blir paff när jag drar fram näst nedersta lådan, där ligger några porrtidningar och en dildo. Jag blir lätt generad och jag ser i spegeln att Frida är röd som en tomat i ansiktet. Jag är givetvis förvånad att en så ung flicka har en vibrator men nu har jag allvarligare saker att tänka på. I nedersta lådan hittar jag ett litet metallskrin som låses med en kod. Men skrinet är gjort i tunn plåt och jag kan lätt bryta upp det med hjälp av en av mina nycklar. Där i ligger en påse med marijuana. Jag håller demonstrativt upp påsen och frågar:

– Vad är det här då?

Frida slår ner blicken. Jag går med raska steg bort mot toaletten med Frida efter. Jag spolar ner bladen samtidigt som jag konstaterar att hon kan hamna på anstalt för sådant här. När jag vänder mig om spottar Frida mig i ansiktet och svär en lång ramsa. Sen stormar hon bort mot sitt rum och smäller igen dörren så att en tavla ramlar ner.

Nu blir jag förbannad. Inte nog med att hon använt droger, hon spottar dessutom på mig. Jag går in till henne och tar henne i håret, böjer henne fram över sminkbordet och drar ner hennes mjukisbyxor. Med följer även hennes små stringtrosor och jag får för första gången syn på hennes renrakade tonårsfitta. Jag känner hur det pirrar till i kuken men ilskan har tagit överhanden. Jag höjer handen och daskar henne över stjärten. Det klatchar om hennes små fasta skinkor och hon gnäller till. Vi tittar på varandra genom spegeln över sminkbordet.

– Gör aldrig om det där! vrålar jag medan jag smiskar henne.
– Oj vad rädd jag blir för lite smisk, säger Frida uppkäftigt och försöker verka oberörd.

Jag fortsätter smiska henne och kan inte låta bli att låta blicken följa hennes stjärt ner mot hennes lilla fitta. Frida ser genom spegeln att jag tittar henne mellan benen och hon särar lätt på dem. Mina pupiller vidgas när jag ser hur det blänker till mellan låren och hur safterna börjat rinna till på henne. Detta gör mig ännu mera arg, men även kåt. Tror du inte att den lilla slampan njuter av min omilda behandling. Jag lossar livremmen och drar ut den ur hällorna. Jag rappar henne över stjärten och säger:

– Nu då, är det fortfarande skönt?

Frida spänner ögonen i mig genom spegeln och formar läpparna till en pussmun och gör ett smackande ljud.

Nu får det fan i mej vara nog. Jag upplever en konstig känsla av ilska och kåthet. Jag tänker inte klart när jag drar ner mina byxor och kuken sprätter upp. Bestämt pressar jag in staken i Fridas trånga våta fitta. Hon gnyr till när jag tränger djupt in i henne i.

– Jävla äckelgubbe som knullar din styvdotter! gnäller Frida till.
– Det är väl sånt här du gjort för att få tag på den där skiten, din lilla hora, svarar jag och stöter kuken i henne hårdare.
– Oh ja, pappa jag har knullat massor med kukar för att få rökat, och det var jätteskönt! säger hon kaxigt samtidigt som hon svankar rejält och putar med rumpan så att jag lättare ska komma in.

För en kort sekund reflekterar jag över att det faktiskt är min styvdotter jag står med kuken i. Även om hon inte är min riktiga dotter inser jag att detta är fel. Trots att vi inte haft en riktig far/dotter relation eftersom jag gifte mig med hennes mor så sent har hon alltid kallat mig pappa. Dessutom är jag ju faktiskt otrogen mot hennes mor och flickebarnet är bara 16 år. Men jag är för kåt och arg för att sluta och hennes unga fitta är för skön när den nästan suger in kuken. Jag blundar och njuter.

Jag tar ett stadigt tag om hennes slanka midja och knullar henne med full kraft. Det klatchar om skinkorna när jag driver min ådriga påle in och ut hur hennes heta trånga tonårsfitta. Mitt ljudliga frustande blandas med hennes gälla pip. Hon är rejält blöt, det rinner sav nerför insidan av låren och det smaskar högt när hennes sköte hungrigt tar emot min stenhårda stake gång på gång. Så ser jag hur hennes blick börjar bli simmig. Fan trot, det här lilla ludret är på väg att komma. Samtidigt som jag känner mig nöjd med att fått henne till orgasm så blir jag arg över att hon njuter av bestraffningen. Hennes hals och bröst rodnar och jag känner att hon är nära. Jag drar ut kuken men möts av Fridas bedjande blick, att avbryta en orgasm för en kvinna är ett för grymt straff, och efter en sekunds tvekan stöter jag in den igen.

– Ja, snälla pappa knulla mig, jag kommer, ahh! skriker hon till.

Hon krumbuktar sig i mina armar när orgasmen kommer över henne. Jag ser hur det svartnar för ögonen på henne och hon svimmar av. För en sekund är hon som en trasdocka i mina armar innan hon kvicknar till igen. Min kuk pumpar frenetiskt ut och in i henne under hela orgasmen. Hon sjunker utmattad ner över sminkbordet och andas häftigt. Jag drar ut kuken och ser hur hennes fitta lyser illröd. Jag smiskar henne hårt över stjärten ännu en gång.

– Har du fått nog nu?

Jag kan knappt tro mina öron när hon svarar uppkäftig:

– Är det allt du har att komma med?

Hon ger mig en överlägsen blick genom spegeln men ryggar nästan tillbaka när hon ser hur jag blir svart i ögonen av ilska. Min kuk är fortfarande stenhård och jag känner hur det bultar i den. Min händer tar ett fast grepp om hennes skinkor och jag drar hårdhänt isär dem. Jag måttar med kuken och trycker ollonet mot hennes rövhål.

– Nej inte där, säger Frida förskräckt.

Kuken är blöt av hennes könssafter och jag pressar bestämt in den i hennes trånga anal.

– Nej pappa, jag har aldrig haft anaaahhh!

Hon lyckas inte avsluta meningen och den övergår till ett gällt flickskrik när min stora styva kuk forcerar ringmuskeln. Det går inte. Snabbt rotar jag i sänglådan med dildon, där jag hittar en tub glidmedel. En klick på kuken och en i hennes sexiga rövhål. Jag tittar på henne genom spegeln när jag stöter kuken i henne tills den bottnar. Nu är hon inte lika kaxig längre. Frida biter sig i läppen, hennes fingrar vitnar när hon krampaktigt håller fast i bordskivan och i ena ögonvrån kan jag se en droppe när hennes ögon tåras. Lugnt och metodiskt knullar jag henne. Jag njuter lika mycket av att ha hittat ett lämpligt straff som den underbara känslan när mitt spett stöter in och ut i hennes jungfruliga tonårsstjärt. Jag låter kuken glida ur bara för att penetrera hennes trånga anal gång på gång. Fridas hand söker sig ner mot fittan, hon vill smeka sig för att göra det hela mer uthärdligt. Jag tar tag om hennes handleder och håller dem undan.

– Snälla! säger hon bedjande och jag inser att hon fått nog och drar ut kuken.

Jag tar tag i håret på henne och tvingar henne ner på knä. Jag sjunker ner på stolen vid sminkbordet. Min kuk har vuxit sig enormt stor och står rätt upp. Blodet bultar i de uppspända ådrorna och på toppen av mitt glänsande ollon kryper droppe sperma fram.

– Sug av mig, beordrar jag Frida. Jag upplever en ambivalent känsla av både upphetsning och skam av att jag utnyttjar situationen, men jag måste få komma nu.
– Jag vill inte, det är äckligt, särskilt där den har varit.
– Kan du ta den där skiten i munnen kan du även ta den här, konstaterar jag krasst. Det är bäst att du suger om du inte vill att mamma ska få veta, jag kan knappt förstå att det är jag som uttalat hotet men jag är förblindad av kåthet.

Frida inser allvaret i situationen och hennes läppar omsluter motvilligt mitt ollon. Jag pressar ner hennes huvud så kuken kommer långt ner i svalget. Jag märker hur börjar kväljas antingen av smaken från hennes anus eller att jag kommit för långt in. Jag släpper hennes hår. Frida drar ut kuken ur munnen och grimaserar illa. Hon spottar i papperskorgen bredvid bordet. Till min förvåning tar hon ändå kuken i munnen igen och nu suger hon skaftet rent utan knussel. Njutningen är total när hon munknullar mig och min styva kuk glider in ut och in i hennes söta lilla mun. Frida suger underbart skönt och jag kan inte låta bli att undra hur hon fått en sådan teknik vid sin unga ålder.

Jag reser mig upp så jag kan se ner på henne där hon sitter på knä. Hennes lilla mun är så uttänjd av min kuk. Och hon är så söt. Så drar pungen ihop sig och jag känner att jag är nära. Jag förvarnar Frida vad som är på gång och hon svarar med ett ”Mmm” och suger snabbare samtidigt som hon låter tungan spela över ollonet. Jag frustar till och sprutar en rejäl laddning i Fridas mun. Hon sväljer undan så gått de går men kuken åker ut och sprutar fyra fem rejäla skott över hennes näpna lilla ansikte. Det droppar av sperma från hennes kinder och rinner ner över hennes hals och mot hennes bröst. Jag hör mig själv rossla fram ett djupt stön, samtidigt som kroppen spänner sig. Jag sluter ögonen och sätter mig tillbaka i stolen och flämtar.

Nu kommer verkligheten över mig, shit vad har jag gjort. Mina tankar avbryts av Fridas röst.

– Om inte du gör som jag vill så berättar jag för mamma vad du gjort, och då kommer du få fan för det här.

Jag rycker till och inser att hon har rätt men säger inget utan tittar ner i golvet.

Frida sätter sig på sminkbordet och särar med benen.

– Slicka fittan, nej förresten, slicka rövhålet, säger hon nöjt.

Jag känner svetten i pannan när jag tänker på vad som skulle hända om min fru fick reda på detta, för att vinna tid lyder jag Frida. Jag böjer mig framåt och Frida kröker ryggen och lutar sig bakåt så att rövhålet blir lättare att komma åt. Min tunga snuddar vid anuset och jag börjar slicka.

– Stoppa in tungan och knulla, beordrar Frida mig.

Jag låter tungspetsen glida ut och in i hennes skithål och jag hör hur hon börjar stöna.

– Inte så gott va? fnittrar hon till, uppenbarligen njutandes av situationen.

– Så slicka fittan nu, jag vill komma.

Jag låter tungan löpa från röven över mellangården upp i hennes rosa drypande våta skåra tills jag når klittan. Väl där börjar jag bearbeta den. Först försiktigt och sedan mer intensivt. På både ett medvetet och omedvetet plan vill jag nog tillfredsställa henne så att detta stannar mellan oss. Att döma av Fridas tilltagande stön och gnyenden gör jag helt rätt. Hennes unga drypande fitta smakar underbart gott och jag suger i mig så mycket av safterna jag kan. Jag leker med tungan och den lättaste beröring gör att Frida gnäller till och jag känner att jag nu har henne i min makt även om hon för en stund sedan hade övertaget. Jag njuter av att jag kan både behaga och kontrollera henne med några små tungvrickningar.

Jag känner hur hon drar fingrarna genom mitt hår och pressar mig hårt mot skötet. Det smaskar ljudligt när jag äter hennes plaskvåta kåthål. Jag slickar för allt jag är värd och så kommer hon i en rungande orgasm. Hennes kropp skakar medan hon skriker ut njutningen. Hennes naglar borrar sig in i hårbottnen nästan så att det gör ont. Orgasmen känns väldigt lång och mot slutet värker det i tungan. Hon lutar sig flämtande bakåt och jag ser hur hennes fasta bröst häver sig upp och ned under den tunga andhämtningen.

Vi tittar på varandra, båda två upplever den klarhet och sinnesnärvaro som man ofta gör när kåtruset släpper.

– Förlåt, säger vi i munnen på varandra.
– Förlåt Frida, jag vet inte vad som flög i mig.
– Nej det är mitt fel pappa, hade inte jag rökt den där skiten hade det här inte hänt.

Frida sätter sig gränsle över mitt knä och vi kramar om varandra. Vi är båda fulla av ånger och viskande försöker vi övertyga varandra om att det inte är den andre som gjort fel.

– Jag känner mig så ensam ibland, säger Frida.

Hon har rätt, hennes mamma jobbar alldeles för mycket. Det är inte bara Frida som har fått en ansträngd relation till henne utan även jag som lätt kan förstå hur hon känner.

– Jag vet att jag inte kan ersätta din pappa och vara lika nära dig.
– Du kan vara nära mig på ett annat sätt viskar Frida i mitt öra.

Så tittar hon mig i ögonen innan hon blundar och böjer sig framåt. Hennes läppar snuddar mina. Jag öppnar munnen och hennes rosa lilla tungspets söker sig in min mun. Vi håller om varandra hårt under den långa kyssen. Våra tungor leker med varandra och jag känner hur min kuk växer sig hård igen. Frida reser sig lätt och sjunker sen sakta ner över min kuk. Nu har hennes uppknullad blöta tonårsfitta inga problem mad att hungrigt sluka min styva lem. Hon börjar försiktigt rida mig medan vi kysser och kramar varandra.

– Snälla pappa ta mig i stjärten igen, men försiktigt, viskar hon i mitt öra.
– Tyckte du om det? säger jag förvånat och samtidigt lättad över att jag inte gjort henne illa.
– Mmm, det var skönt på ett konstigt sätt, men framförallt upphetsande.
Jag lyfter upp henne i mina armar och lägger henne på sängen. Frida stoppar en kudde under rumpan så att jag lättare ska komma in.
– En sak till, ge mig Farbror blå.
– Farbror blå? svarar jag undrande.
– Staven i lådan säger Frida generat.

Jag tar fram dildon och det lyser i ögonen på Frida när jag ger henne den samtidigt som jag kliver upp på sängen. Jag fuktar kuken i hennes våta fitta innan jag tar ett stadigt tag om höfterna och tränger i hennes underbart sköna anal. Frida vrider i gång dildon och börjar med van hand bearbeta sin klitta. Mina händer söker sig till Fridas fasta tuttar. Jag fuktar fingrarna i fittan och smeker hennes styva bröstvårtor mellan fingertopparna. Det enformiga ljudet av vibratorn blandas med våra stön. Jag knullar henne rytmiskt i stjärten och det är svårt att säga vem utav oss som njuter mest. Hennes röv är underbart trång och kramar hårt om min stenhårda påle. Jag böjer mig framåt över Frida och kysser henne igen. Vi kramar om varandra hårt och jag känner hur den vibrerande staven pressas mellan min mage och Fridas fitta och det stimulerar henne extra och hon gnyr till.

– Jag brukar fantisera om dig när jag knullar mig själv med dildon, viskar Frida i mitt öra.

Jag släpper henne, stödjer mig på mina armar och tittar på Frida förvånat. Frida ler generat och nickar innan hon sluter ögonen i njutning, hon är på väg att komma igen. Hennes ord gör mig kåt och jag knullar hennes trånga stjärt hårdare. Frida knullar sig själv med staven till orgasm. Återigen skriker hon som en liten flicka när hon vrider sig i spasmer. Jag känner hur hennes anus kramar kring kuken när hon kommer och den extra stimulansen gör även att jag är nära.

– Snälla spruta över mig, säger Frida bedjande och jag drar ut kuken.

Hennes små händer runkar hårdhänt min kuk och det blixtrar till i huvudet när jag kommer. Min stake sprutar sats efter sats över Fridas utsträckta tunga och hennes ansikte. Jag tittar ner och känner mig nöjd när jag den enorma mängd sperma som pumpar ut över hennes unga sexiga kropp. Frida vill inte släppa kuken utan jag känner hur den slaknar mellan hennes fingrar. Så drar hon med fingret i sperman och smakar sedan på den. Säden i ansiktet slickar hon också i sig med hjälp av fingrarna innan hon börjar massera in resten av satsen över hennes fasta tonårsbröst och platta mage. Jag pussar henne på munnen och vi lägger oss och vilar en stund på sängen, båda totalt utmattade.

Så ringer telefonen och vi känner nog båda en viss panik. Det övergår i lättnad när det bara är Fridas kompis som undrar om dom ska hitta på något i kväll. Frida duschar av sig, klär på sig snabbt och cyklar till sin vän.

När jag står i duschen känner mig ganska tacksam att hon inte kommer äta middag tillsammans med mig och min fru i kväll, det hade jag nog inte klarat av.

Previous post

Trekant med twist

Next post

Pappas kompis

No Comment

Leave a reply