AgePlay

Fillipa… del 1

Filippa var alldeles slut efter dagens träningspass, hon sa hejdå till Anna och hennes mamma som skjutsat henne hem. Klev ur bilen och gick mot ytterdörren, hon kände redan värk i benen efter det hårda gympasset på friskis. Låste upp dörren och bara släppte ryggsäcken och jackan på golvet i hallen, Filippa gick med stapplande steg upp för trappen mot sitt rum och varje steg hon tog gjorde ont i benen.

Filippas mamma och pappa var bortrest över helgen och hon var glad att hennes föräldrar har börjat lita på henne att hon inte skulle ha fest eller nått medan dom var borta. Filippas rum var typiskt som ett svenskt flickrum ser ut. Skrivbordet och datorn stod vid det stora fönstret, på väggarna hängde det bilder på popgrupper, delfiner och en och annan häst. Väggarna var ljusblå och på den stora sängen låg det 10-tals med gosedjur och kuddar.

Hon slängde sig på sängen med en sån kraft att gosedjuren och kuddarna flög upp i luften, hon kände sig trött och utmattad och höll på att somna nästan på en gång. Hon tvingade sig att hålla sig vaken och tänkte att hon bara skulle vila några minuter innan hon hoppar in i duschen, det skulle bli så skönt att duscha tänkte hon medan hon kände sig svettig och äcklig.

10 minuter senare tvingade hon sig motvilligt upp från den sköna vilostunden för att hoppa in i duschen, hon går fram till byrån som står bredvid skrivbordet för att hämta rena underkläder. Hon plockar upp ett par rosa tajta hotpants som det stod ”PINK” med stor text över det breda resåret och ett vitt kort Filippae.

Hon stapplade in i badrummet som låg mittemot hennes rum med sina värkande ben och ställde sig framför spegeln för att klämma pormaskar och någon finne om det fanns, men på senare tid har Filippa märkt att hennes hy är len och mjuk och har nästan aldrig några finnar.

Hon gick fram till fönstret i badrummet och öppnade det lite på glänt för att förhindra att spegeln ska dimma igen när hon ska duscha. Badrummet var ganska stort och nyrenoverat, en ny dusch kabin, nya handfat, toalett, kakel och klinkers var installerat bara för någon månad sedan. Hon klädde av sig och klev in i dusch kabinen.

Hon var 15 år och otroligt söt med mörkblont hår till axlarna, hennes lite smått uppåt putande nästipp var något hon störde sig på men som många andra anser är just som gör henne så söt. Hon var kortast av tjejerna i klassen på ca 154 cm, och var liten och nätt. Hennes kropp var vältränad och han hade även en fin jämn solbränna efter många soltimmar i solarie. Brösten var rätt små och putade fint uppåt, inga ”tanlines” fanns på hennes späda kropp eftersom Filippa jämt solade naken i solariet.

Löddret från schampot började rinna ner mellan hennes bröst och tillslut över magen ner mot det välvaxade venusberget. Filippa vaxade nämligen alltid sitt kön då hon tyckte att det var för det första skönare och kändes friare på något sätt, och för det andra fräschare.

Hon greppade duschhandtaget och satte värmen på lite mer än normal. Långsamt spolade hon av sin kropp med det varma sköna vattnet. Hon spillde ingen tid utan snart var strålen riktad mot fittan kan hon inte undgå att känna pirret i kroppen och magen som kom smygandes, det var riktigt skönt när vattenstrålen träffade den välkända känsliga knoppen och Filippa tog och särade på blygdläpparna med sin högra hand för att komma åt bättre med vattenstrålen. Den andra handen masserade lite lätt på bröstvårtorna, hon skiftade mellan brösten för att stimulera båda bröstvårtorna.

Det började bli riktigt skön för den unga tonåringen där i duschen och hon andades häftigt samtidigt som hon kände det hettade rejält i ansiktet. Dusch munstycket hade ett massageläge också som gjorde att vattnet liksom pullserade med lite hårdare tryck än vanliga läget. Filippa vred läget till massage och fortsatte samma behandling som tidigare. Kåtare än hon varit på länge började flickan stöna högt, hon öppnade kabindörren och satte upp benet på handfatet som stod bredvid. Den nya ställningen gjorde att hon kom åt ännu bättre med strålen och hon stönade allt högre och högre av den sköna självbehandlingen.

Plötsligt ser hon någon rörelse igenom fönsterspringan som hon öppnade tidigare, hon befann sig på andra våningen och när blicken hade justerat sig så såg hon ner över grannens baksida.

I grannhuset bodde Minna, en tjej som gick på samma skola som Filippa och var lika gammal. Hon gick i 9c och Filippa gick i 9d, Filippa som fortsatte att onanera samtidigt som hon kikar ut igenom springan i fönstret, ser hur Minna breder ut en handduk på en ”brasse-stol” för att sola under den varma sommarsolen.

Filippa studerar Minnas kropp när hon väl lagt sig ner på sol stolen, Filippa tyckte Minna hade en sexig kropp och har alltid varit lite små förtjust i sin sexiga granne. Det hon såg fick henne bara att bli ännu kåtare och hon hade nu stoppat in ett finger i den våta fittan samtidigt som strålen masserade klittan.

Minna tittade sig omkring och reste sig sedan upp från solstolen, hon sträckte bak armarna och knäppte upp den ljusgula bikini överdelen för att låta dom runda brösten komma ut i frihet. Filippa flämtade till lite och hjärtat hoppade till när hon såg hur Minna stoppade in tummarna innanför bikini troskanten drog dom sakta över skinkorna och lät dom falla till marken. Minna lade sig ner på solstolen igen och tittade sig omkring en gång till, när hon insåg att ingen var i närheten började hon hälla ut vad Filippa tyckte såg ut som babyolja i sin högra hand, hennes vänstra hand strök hon över magen upp mot brösten för att tillslut klämma, massera och leka med brösten. Hon lutade sig bakåt i brasse-stolen och särade samtidigt på benen så Filippa hade full insyn i hennes lika renrakade fitta.

Minna förde sakta ner sin högra hand försiktigt mot sitt kön och började massera ut baby oljan över fittan. Filippa såg hur oljan fick Minnas fitta att glänsa i sol ljuset. Med allt snabbare rörelser cirkulerade Minnas högra hand över den insmorda fittan, hon lutade sig tillbaka och slöt ögonen och Filippa såg hur hon njöt.

Minna nyper sig i bröstvårtorna och började andas allt häftigare av behandlingen, hennes hand ökar takten allt eftersom och stönar högra och högre. För Filippa står nästan tiden stilla men hon bevittnar Minnas onani stund i flera minuter, Minnas hand masserar nu så snabbt så att hon ser besatt ut, hennes kinder börjar bli rödblommiga och hon kastar med huvudet sida till sida.

Filippa själv njöt som aldrig förr och trodde knappt det hon bevittnade var sant. Hon stängde av duschen och tryckte ansiktet mot springan i fönstret för att se så bra som möjligt, samtidigt masserade hon nästan frenetiskt i liknande cirkulerande rörelser som Minna gjorde där nere i solstolen. Hon kunde höra små svaga stön nere från Minnas håll och såg hur hon tryckte in två fingrar i den inoljade fittan, Filippa gjorde detsamma. Två fingrar in och ut och Filippa hörde små plaskande ljud från sin egen fitta varje gång hon juckade fingrarna in i fittan.

Filippa ser hur Minna nu tar spjärn med fötterna runt benen på solstolen och lyfter samtidigt höfterna upp i luften, upp med skötet i vädret och handen har nu bytt läge, Med frenetiska rörelser masserar hon nu runt och på klitoris och tillslut går hon nästan upp i brygga.

Minnas ansiktsutryck säger nästan allt, kinderna rödblommiga och ögonen hårt slutna gör hon en grimas som får Filippa att förstå vad granntjejen känner i kroppen. Hennes kropp rycker spasmiskt och Filippa hör nu tydliga stön nerifrån Minna. Hon masserar sin fitta brutalt genom orgasmen och plötsligt sprutar en dusch med kåtsaft rakt ut ur fittan på henne. Den efterföljs av flera mindre och Filippa håller på att svimma av kåtslag.

Orgasmen var oundviklig för Filippa nu också, den voyeuristiska upplevelsen som utspelar sig framför hennes ögon var för mycket för lilla Filippa. Hennes hand masserade området runt klitoris och ibland direkt på den kännliga knoppen, Filippa kände hur en kittlande känsla kom vandrande från ryggmärgen, spred sig i hela kroppen och tillslut bara exploderade i fittan. Den förut väl tvättade fittan som var blöt endast av vatten var nu kladdig och det rann lite sekret ned för låren. Filippa stod fortfarande med ansiktet tryckt mot fönsterspringan och tittade på den unga grannen som fortfarande låg och små ryckte lite i kroppen.

Hela Filippas kropp började gunga okontrollerat fram och tillbaka och hon kände hur knäna vek sig. Filippa föll mot golvet och låg och ryckte samtidigt som orgasmen gick i vågor igenom hela den späda kroppen.

 

Hur ska detta sluta?

Previous post

Förbjudna lekar

Next post

Hjälper grannfrun...

No Comment

Leave a reply