AgePlay

Felicia åker båt…

Det här hände på Finlandsfärjan mellan Stockholm-Åbo för ett tag sen. Jag vet att det låter som en skröna men det är faktiskt sant.
Jag och mamma åkte med mammas väninna, Tina och hennes dotter Louise, som är 17 precis som jag. Väl på båten piffade mamma och Tina upp sig, de skulle gå och titta runt på båten, ragga antagligen och sen skulle de dansa. De sa till oss, mig och Lousie, att sköta oss. Yeah right.

Jag och Louise piffade också upp oss. Korta klänningar, höga klackar och massor med smink. Vi bestämde oss för att leta upp nåt ställe där vi kanske kunde bli bjudna på en drink eller två. Vi gick till en bar på övre däck och satte oss och försökte se söta ut. Det tog inte lång tid förrän två äldre (40-50års åldern) gentlemän frågade om de fick sätta sig vid vårt bord och om de kunde få bjuda på nåt att dricka.

Glada och tacksamma flörtade vi vilt med männen och fick den ena paraplydrinken efter den andra och vi började allt bli lite på lyran både jag och Louise. Männen blev lite mer vågade och lite grövre i sätt att snacka och vara på, men jag reagerade inte nämnvärt på det, var bara glad över gratisspriten.

Vi hade nog suttit där i baren ett ganska bra tag när männen föreslog att vi skulle gå ner i deras hytt där de hade mer att dricka och där vi kunde få vara ensamma. Jag var klart på och lockade med mig Louise som var väldigt motsträvig.

– Kom igen Louise! Vi får ju gratis sprit. Vi kommer bli kalasfulla och sen kan vi gå och ragga senare, viskade jag upphetsat och Louise gav med sig.

När vi kom ner till männens hytt så ville Louise plötsligt inte alls. Jag försökte lirka med henne… locka, men det var lönlöst… Hon vägrade.

– Ja, men tro inte att jag skiter i fri dricka bara för att du är feg, väste jag.
– Vad ska jag säga till din mamma då om hon undrar var du är? Undrade hon.
– Säg att jag träffade en klasskompis med familj och att jag sitter och spelar kort med dem nånstans på båten… rymma kan jag ju inte, vi är ju på samma båt.

Louise strosade iväg ganska irriterad på mig, men jag var lika irriterad på henne som vägrade följa med in i herrarnas hytt. Jag följde med männen in i deras hytt. Styltade så sexigt som möjligt på mina höga stilettklackar. Där på golvet stod påse efter påse med diverse alkoholhaltigt och de hämtade plastmuggar och vi satte igång att dricka. Vi hade hysteriskt kul och jag tyckte båda männen var otroligt roliga och charmiga. Båda såg dessutom väldigt bra ut.

Jag började bli rejält packad och det verkade som om de båda också började bli riktigt fulla. Den ene ursäktade sig och smet in på toaletten och jag satt på ena sängen med den andre mannen. Han kom närmare och satte sig så nära av våra lår låt tajt mot varandras.

– Du är så otroligt sexig… mumlade han. Det vet du va?

Plötsligt så la han handen på mitt bara lår och smekte uppför låret mot klänningskanten. Jag fnissade och tittade upp på honom och såg hans hungriga kåta blick. Hans hand kröp längre upp, in under klänningskanten och så kysste han mig. Jag blev överrumplad, men var full och förvirrad.

Hans hand innanför min kjol och hans fingrar som smekte min lilla fitta ovanpå trosan fick mig att börja bli riktigt fyllekåt. Så jag lät honom smeka och kyssa mig. Jag särade på låren och hans fingrar smet in innanför troskanten och jag lutade mig tillbaka och stönade mjukt. Han gled upp på mig och låg över mig. Jag kunde känna hans hårda bula mot mig och vi kysstes hungrigt! Hans händer smekte min allt blötare fitta och han drog upp min top och kysste mina bröst, nafsade i mina styva vårtor…

– Åååh… gnydde jag och bet mig i läppen . Tänk om… tänk om han… den andre kommer? Viskade jag.

Mannen som just då smekte min fitta så skönt och hade ena bröstvårtan i sin mun tittade upp på mig och viskade:

– Var inte orolig, han kommer nog inte på en stund…

Han stönade när jag juckade mot hans hårdhet i byxan och när jag lät min lilla hand smeka över den.

– Oh…! Felicia, stönade han… Kan du inte ta mig i munnen? Sug min kuk Felicia…

Samtidigt så rullade han av mig och liksom puttade mig ner på golvet. Han ställde sig upp framför mig . Jag ställde mig på knä mellan hans ben och knäppte upp hans byxor. Fick ner dem runt knäna innan jag drog ner hans vita boxer. Ut flög den största kuk jag nånsin sett. Den såg enorm ut i min lilla hand. Han grymtade till högt när jag greppade om den. Jag tog ett tag om kukroten och började sakta runka hans kuk. Långsamma mjuka tag. Kuken var varm och väldigt fin.

Jag gled närmare och slickade lite på ollonet, tittade samtidigt upp på mannen för att se om han tyckte om det. Hans ansikte var förvandlat i en grimas av kåthet och njutning, så jag vågade mig på att suga in ollonet i min mun och leka med tungan på undersidan. Mannen stönade högt… Fan va gott hans kuk smakade.

– Oooh…!!! Felicia… oh… så jävla skönt du suger. Mmm… Mer. Gör mig hård

Jag sög in kuken i munnen och han grymtade till när jag lekte med tungan om kukskaftet samtidigt som jag sakta sög och slickade. Jag smekte hans pung och han stönade allt högre. Han la händerna om mitt huvud och hans fingrar trasslade in dig i mitt långa hår. Jag förstod vad som skulle hända. Sakta började han knullade med kuken in och ut i min sugande hungriga mun. Fan så kåt jag var…

Jag vet inte hur länge den andre mannen stått och njutit av att titta på, men det måste varit ett tag med tanke på hur hård hans kuk var. Han stod alldeles bredvid oss och runkade sakta. Hans kuk var lika stor och såg också väldigt god ut.

Plötsligt lyfte han upp mig så att jag stod upp med baken i vädret. Jag flämtade till, men slutade inte suga på den sköna kuken. Han lyfte upp min korta klänning, smekte mig snabbt över min fasta lilla rumpa och drog ner min stringtrosa till skorna. Försiktigt fick han mig att lyfta på ett ben i taget så att han kunde få av mig trosan helt. Utan förvarning satte han sin mun mot min bak, Hans tunga gled mellan min röv och min fitta. Jag har aldrig känt något så skönt någon gång.

Jag blev ivrigare i mitt sugande och runkade den stora kuken samtidigt som jag sörplade och smackade om hans stora ollon. Tungan letade sig in och hittade min klitta. Han sög på den. Jag stönade så högt jag kunde med en kuk i munnen. Jag tittade upp och fick se mig själv i spegeln som satt på väggen. Där stod jag. Framåtböjd. I mina sexiga svarta högklackade platåskor. Klänningen upphissad runt magen, En stor ådrig kuk i munnen och en man som slickade min bak. Jag njöt. Fan vilken slyna jag är…

Mannen som slickade mig slutade plötsligt. Han reste sig upp och jag hörde hur han drog av sina byxor. Ganska snart därefter kände jag hans ollon som nosade mot min skärt. Han lät kuken glida längst med skåran ett par gånger innan han körde in den stora kuken i min lilla fitta.

– Åååååhhhhhrrrgh…. Grymtade han när kuken bottnade i min lilla kåta trånga unga fitta!
– Aaaaaaaaaaaaaarrrrggggghhh… Gurglade jag till, med kuk i halsen, av kåthet och njutning när han rände den enorma hårda kuken i mig.

Jag blev ivrigare på att suga när jag även fick en härlig hård skön gubbkuk i fittan. Jag älskar gubbkuk. Fan vad jag älskar gubbkukar. Jag sög och smekte vilt och hungrigt och mannen med den underbara kuken i mitt trånga fitthål knullade vilt och besatt. Han körde kuken hårt, hårt, hårt i mig och stönade högt. Mannen med kuken i min mun stönade lika högt han och verkade njuta till fullo av att se kompisen köra sin enorma kuk i min lilla trånga fitta!

Det tog inte lång stund innan jag yr av kåthet och njutning kom i en rasande orgasm som fick min tajta fitta att krampa hårt om kuken i mig. Jag kom med ett långt bröl som måste hörts på hela färjan.

Att det gick för mig blev tydligen för mycket för honom med kuken djupt nere i min hals. Hans grepp om mitt huvud och mitt hår hårdnade och han flämtade när han tvingade min mun upp och ner på hans kuk.

– Nu jävlar ska jag spruta på dig, Felicia… väste han.

Han drog ur den goda kuken från min mun och runkade den bak och fram med vänster hand. Ollonet stirrade ilsket på mig. Gubben bakom hade saktat ner lite på knullandet som om han vill se vad som hände. Jag gapade lite halvhjärtat och försökte se så sexig ut som möjligt.

Hans runkade hand stannade upp. I 2 sekunder stod nästan världen stilla. Sen exploderade hans kuk. Rakt i mitt ansikte. En enorm sats träffade mig rakt över munnen, näsan, täckte båda ögonen och kinderna. Jag kände hur det rann längs min hals och jag hann tänka i nån mikrosekund att det skulle bli fläckar på klänningen. Han runkade nu sakta sin kuk som ryckte och krampade i de sista små spruten. Sen körde han in ollonet i min mun igen.

Jag passade på att kolla in mig i spegeln. Fy fan så porrigt. Sperman rann i mitt ansikte och jag älskade det. Vilken slyna jag var. Spermaslyna.

Gubben med kuken i min fitta började knulla hårdare igen. Hans pung slog emot min klitta varje gång han stötte in. Jag slickade i mig sperma som rann över läpparna medan gubben framför mig körde runt sin kuk i mitt nedsprutade ansikte.

– Vänd dig om slyna, hörde jag bak-gubben stöna.

Som ett porrfilmsproffs snurrade jag runt och föll ner på knä. Hans stora kuk vajade framför mitt ansikte och han drog bara två tag innan den också exploderade. En ännu större sats träffade mitt ansikte. Fy fan så läckert. Jag gapade och sträckte ut tungan och såg så porrig ut som möjligt. Gubbe 2 sprutade länge och jag kände den varma satsen rinna ner över halsen och över brösten. Eventuella fläckar på klänningen hade jag helt förträngt.

Båda gubbarna sjönk ner i varsin brits. Jag stod kvar på knä mitt på golvet och slickade mig febrilt om läpparna. Det var så jävla porrigt och så gott med sperma.

Gubbe 1 som visade sig heta Tom, reste sig upp igen. Han drog min klänning över huvudet och med ett vant fingergrepp fick han upp min bh som han sen drog av helt. Jag stod nu på knä enbart iklädd mina sexiga högklackade skor

Tom gled ner på golvet mellan mina ben. Han särade på mina lår och kysste mig på insidan av låren upp mot min fitta.

– Åh! Flämtade jag till.

Hans tunga hittade rätt och han började lapa i sig mina safter som rann ur mig. Jag blev kåt igen… eller, mer kåt. Jag kunde se hur hans kuk började hårdna. Den stora goda kuken. Jag tittade över på den andra sängen och kunde se att den andre mannen, som hette Alexander också vaknat till liv. Han halvsatt på sängen och stirrade med kåt blick på sin vän som slickade mig. Han satt där med sin hårda stora kuk i handen och runkade och tittade på.

– Mmmm… mumlade mannen med ansiktet i min fitta och han slickade sååå skönt!!! Jag kunde inte låta bli att jucka mot hans ansikte och jag stönade högt!
– Aaaahhh… åh… mera…! Mmmmmm… slicka…!

Då kommer den andre mannen fram och ställer sig vid mitt ansikte.

– Ta den i munnen Felicia… Grymtar han och kör kuken in mellan mina stönande läppar. Han munknullar mig och jag har svårt att hänga med… att bli slickad SÅÅÅ skönt och samtidigt bli munknullad är svårt utan att få orgasm.  Snart kommer jag igen… och igen… i en orgasm som får mig att stöna HÖGT med kuken nere i halsen!

– Åååhaaaaarrrhhh! Stönar jag och mannen drar ut kuken ur min mun.

Min orgasm är underbar. Hela min kropp skakar av kåthet och jag vill bara ha mer.

– Nu ska JAG knulla henne!! Flåsar han till sin kompis… Rid mig Felicia… rid mig, lilla knulldocka.

Hans ord får mina öron att hetta till. Knulldocka. Så porrigt. Den andre mannen hjälper mig upp. Jag är helt lealös i kroppen av den sista orgasmen men han lyfter upp mig och placerar mig över sin väns kuk. Han greppar kuken och för den rätt och sen när ollonet ligger på plats så tar han mig om midjan och så trycker han ner mig. NER. Hårt på kompisens styva bultande kuk så att den bottnar på en gång.

– Aaaah! Gnyr jag, öm som jag är i min lilla fitta.
– Åååh, GUUD! Stönar han till som har kuken bottnad i mig.

Vi stannar till. Han har kuken djupt inne i mig men gör sen inte mer. Rör sig inte. Han bara tittar på sin kompis och nickar. Kompisen håller fortfarande om mina höfter. Han kryper upp bakom mig. Det tar ett tag innan jag fattar vad som ska ske. Det är först när hans gigantiska ollon nosar mot min analöppning som det går upp för mig vad de ska göra…

– Nu… Felicia… grymtar han… Nu ska du få, lilla kåtslampa…! Sen känner jag hur hans stora ollon sakta sakta pressas in i min anal som känns trängre än annars eftersom jag redan har stor kuk i fittan.

– Åååh… neeej… åååh… gnyr jag, men männen lyssnar inte… de är helt inne i det som ska hända.

Han pressar och stöter. Jag kvider av smärtblandad njutning när hans kuk glider längre och längre in. Sakta. Min ringmuskel kämpar emot och försöker trycka ut kuken ur min lilla röv men det hetsar upp honom ytterligare. Han stöter hårdare. Jag gnyr och sen tror jag att jag tuppar av. Jag vaknar till sans när hans kuk ligger inkörd hela vägen in och det spänner i både fittan och röven.

– Åh… nu.. Felicia… stönar de båda… Nu ska du få som aldrig förr…!

Sen börjar de jucka. Båda två. Jag är svimfärdig. Yr. Smärtan är först otrolig. Sen blir det bara skönt. Så skööönt.

– Ah… ah…..åååh guuuud! Gnyr jag och de knullar mig som jag aldrig tidigare blivit knullad.

Vi stönar och stånkar och flåsar i takt alla tre. Min anal är så tajt och så spänd. Min ringmuskel krampar om hans kuk men det gör honom allt mer kåt, han knullar mig hårt och jag kvider. Det känns som om jag ska tappa medvetandet vilken sekund som helst. Och det gör jag… I samma sekund som det går för mig i en otrolig orgasm som får hela mig att skaka och darra och jag bara skriker rätt ut. Det blir för mycket för mig.. Det blir för mycket för mina små stackars knullade hål… Jag tuppar av!

När jag vaknar till liv igen så ligger jag på golvet. De båda gubbarna, Alexander och Tom, står på varsin sida om mig och runkar sina stora svällande kukar. Jag kan bara le. Det är en underbar syn.

Så sprutar de. Först Tom som riktar sin kuk mot mina bröst. Det kommer två sköna varma strålar på dem innan han riktar sin sprutande brandslangskuk mot min mun och ansikte. Resten av hans sats låter han drapera mitt redan nedsprutade ansikte. Hans sista ryckande småsprut runkar han ut mot mina läppar medan jag låter min tunga spela över hans känsliga ollon. Då lutar sig Alexander fram och släpper en ännu större sats. Än en gång rakt i mitt ansikte. Vad är det med dessa gubbkukar som gör att de kan spruta så mycket? Men jag klagar inte. Jag älskar sprut.

Jag ligger kvar en stund och smårunkar gubbkukarna innan de båda reser sig upp. De fumlar med sina kläder medan jag letar efter mina. Mina trosor är borta. Jag drar klänningen över huvudet och reser mig upp. Sperman i ansiktet rinner långsamt ner över min hals och vidare ner över min kropp.

Det knackar lätt på dörren och gubbarna tittar förvånat på varandra. Jag går bort och öppnar. Utanför står Louise. Rödgråten och lite rufsig. Hon stirrar på mig innan jag drar in henne i hytten.

– Men… vad är det du har i ansiktet? Frågar hon lite försiktigt.
– Härlig gubbsperma, svarar jag. Tar tag i henne och ger henne en rejäl kyss så sperman smetar av sig på hennes kinder och mun.
– Åhh… Säger hon tyst.

4 minuter senare står Alexander och knullar Louise bakifrån. Hennes klänning är upprullad runt höften och hennes klackar lättar lite för varje stöt han gör. Själv står jag på knä bredvid och suger på Toms goda stora kuk. Väntar på min varma belöning…

Previous post

Den lilla fresterskan...

Next post

Cassandra överraskar...

No Comment

Leave a reply