AgePlay

Fanny med brösten

Den svarta spets-bhn lyfte fram den stora bysten och jag kände hur kuken styvnade ännu mer.

Så hur hamnade jag här? Festen som egentligen hölls för Fannys väninna, som fyllde 17, skulle övervakas av mig som vuxen. Festen hade i princip dött ut när större delen av tonåringarna dragit vidare mot nån nattklubb.

Festen hade varit i flera timmar när jag och Fanny blev ensamma ute på altanen, sommarkvällen var lite kylig och musiken dunkade på för fullt på nedervåningen för det lilla sällskap som var kvar. Fanny var lite berusad och vi snackade om allt möjligt. Jag lyssnade inte direkt på henne för det var inte mycket vettigt hon sa men det det brydde jag inte så mycket om för jag ville ju bara knulla henne.

Tydligen så hade hon och hennes bästa kompis bråkat på festen så nu var hon ensam där, vilket gav mig ett ypperligt tillfälle att få smaka på henne. Jag försökte undvika att titta alltför mycket på hennes minst sagt generösa urringning och sen hjälpte inte den svarta minikjolen till heller, hennes rumpa bad om att få ett hårt knull bakifrån.

Hon hade ett underbart litet ansikte, söt och med plutiga läppar på sin lilla mun. Det tråkiga var hennes bitchiga attityd, oftast spänd och lite överlägsen dessutom så spelade hon alltid väldigt vuxen. Den rollen var dock helt borta just nu…

Medans jag halvlyssnade på hennes berusade snack så fantiserade jag om att ta tag om hennes huvud och täppa till hennes mun med min kuk. Hon shottade nån tequila och blev lite överberusad.

Fannys händer började glida lite försiktigt över min rygg och det tog inte lång tid innan hon klämde på min rumpa och började kyssa mig. Fanny smakade sprit men våra kyssar gjorde mig kåtare och mina händer blev allt djärvare. Fannys bröst var det som eggade mig och alla män i hennes närhet, visst fanns det tjejer med stora bröst men knappast med bhstorlek F och det kombinerat med en fast och sexig putrumpa och en annars smal kropp gjorde Fanny till en 16-årig sexbomb. En riktig dröm för en 45 åring som mig

Det märktes att hon började bli riktigt kåt. Det finns inget som får igång en tonåring fylld av könshormoner som alkohol. Jag ville ha det mer avskilt så ledde in henne i ett av sovrummen. Omsorgsfullt fick jag låst dörren för jag ville inte bli störd av de andra på festen.

Vi hade hamnat i värdinnans lillasysters rum, mycket rosa med diverse popartister på väggarna. Det var halvljust i det lilla rummet, perfekt för att Fanny skulle känna sig trygg. Hon var nog lite för blyg och oerfaren för att knulla i ett tänt rum. Vi tog varsin klunk ur tequilaflaskan innan vi hamnade på den lilla sängen med gosedjuren och började grovhångla. Mina händer fann hennes styva bröstvårtor och det enda jag hade i huvudet var att nu skulle det knullas.

Fannys kyssar blev allt hungrigare och världsvant lyckades jag knäppa upp hennes bh under den tunna sommarlinnet. Det kom heller inga protester när jag drog upp hennes kjol och kom åt hennes sexiga rumpa. Fannys händer smekte mig över armarna och bröstet men ju längre vi höll på så kände hon mer och mer på min stora styva kuk.

Jag fick tänt sänglampan för jag ville se Fannys sexiga kropp och det kom inga protester från henne. När linnet och bh:n kom av fick jag äntligen se hennes nakna stora bröst, ett par riktiga bomber, perfekta klot med små vårtgårdar och hallonformade styva bröstvårtor. Jag började slicka hennes bröst och Fanny svarade med små kåtljud. Jag sög och nafsade i de goda bröstvårtorna och riktigt njöt av den inga förbjudna kroppen.

Fanny ålade sig under mig. Hon tryckte mitt huvud mot sina bröst när jag sög in ena bröstvårtan. Hon hade fått in ena handen innanför mina byxor och försökte nå min stenhårda kuk. Jag fortsatte att slicka henne sakta upp mot halsen och viskade kåta ord hennes öra.

– Du vill ha kuk nu va?, väste jag.

Hon nickade ivrigt.

Jag klev av sängen och började klä av mig. Fanny låg kvar och kasade upp kjolen runt midjan. Hon lät stringtrosorna vara kvar. Hennes ögon var kåtglansiga, munnen var halvöppen och blicken var fäst på min stora hårda långa kuk. Jag visste inte hur erfaren Fanny var, hon var nog ingen oskuld i alla fall. Det spelade ingen roll för mig… Fanny skulle knullas i vilket fall som helst.

Jag drog upp henne från sängen och tryckte ner henne på knä framför mig. Hon behövde knappast bli tvingad.

– Ta den i munnen, viskade jag.
– Herregud, den är så stor… Svarade hon.
– Bara gapa gumman, sa jag och styrde min stora köttpåle mot hennes lilla mun.

Fanny började försiktigt runka kuken och öppnade munnen, hennes tunga började slicka längst ute på ollonet. Hon tittade upp på mig undrande.

– Bara fortsätt, gapa stort och ta den djupt,  sa jag till henne och tog tag om hennes huvud och körde in kuken i hennes mun.

Inte speciellt lång in men tillräckligt för att hon skulle få smaka på den ordentligt.

– Såå… Sug hårt på den.

Fanny sög lite hårdare och jag tog tag i hennes halvlånga blonda hår för att kunna styra henne bättre. Jag började köra in kuken längre in i hennes mun vilket hon gillade för hennes njutningsstön blev allt tydligare och jag ökade takten och började munknulla henne långsamt. Fannys kåtstön och gnyende blev allt tydligare ju längre jag höll på, hennes stora blå ögon var fyllda av kåthet och begär efter min kuk. Min stora hårda 45 åriga kuk gled mellan hennes tonårsläppar och synen var underbar.

Fanny tryckte ihop brösten runt min kuk samtidigt som jag knullade med kuken i hennes mun. Vilken känsla, silkeslena tonårsbröst runt min kuk och en 16årings sköna kuksugande mun. Jag fick fram telefonen och började filma oss och Fanny verkade inte bry sig, hon var för kåt för det.

Fanny fortsatte att suga av mig och det kändes som om att Fanny blev ännu mer kåt av att bli filmad för hon sög in kuken så pass långt in att hon började kväljas. Hon drog ut den och daskade den mot sina läppar och uppförde sig som en äkta porrfilmsaktris. Hon gned runt min stora kuk och såg rakt in i kameran när hon sög in den igen. Satan så porrig hon var…

– Nu ska du få kuk, sa jag och pekade mot sängen.

Fanny lade sig på rygg och särade på benen. Jag skakade på huvudet

– Vänd på dig.

Fanny tittade oförstående på mig.

– Jag ska ta dig bakifrån, ställ dig på alla fyra.

Fanny vände på sig och ställde sig tillrätta samtidigt som hon tittade bakåt. Detta var något nytt för henne. Fannys sexiga rumpa var väldigt inbjudande, smal om höfterna och fast, hon var ganska så fit, Jag fortsatte filma och började smeka henne över rumpan. Fanny stönade till när jag drog ner hennes svarta stringtrosor till knäna och jag började känna med fingrarna runt och i hennes lilla fitta. Fanny var renrakad, blött och redo.

Jag la ner telefonen så den kunde fortsätta filma och satte sedan tungan rakt mot hennes rövhål. I ett långt slick följde jag henne från baken ner över fittläpparna och sög in klittan. Fanny stönade ljudligt och ryste i kroppen. Jag spelade med tungan mellan hennes blöta fittläppar och sög i mig av hennes underbara safter.

– Sluta, sa hon plötsligt. Du måste knulla mig. NU!

Med fast hand styrde jag in kuken bakifrån och började långsamt glida in och ut. Fanny var inte oskuld.

– Ta det lugnt, det känns så mycket, du är så jävla stor, fick Fanny fram mellan kåtljuden.

Hon var härligt trång och hennes fitta kramade rejält om min kuk, Fanny stönade högre när jag ökade tempot, som tur var musiken hög så ingen hörde nog våra kåtstön och ljudet av min pung som slog mot hennes fitta. Jag vet inte ens om jag brytt mig om någon hört. Jag knullade Fanny.

Det var så skönt att knulla henne och tiden bara försvann för oss. Jag lutade mig fram över Fanny så att jag kom åt att smeka och hålla om hennes bröst samtidigt som jag stötte in kuken hårt och snabbt i hennes sjöblöta fitta. Fannys stön blev snabbare och högre

– Åååå jag kommer, jag kommer ååå det går ååå guudd jag kommer…

Hennes stön övergick till ett långt utdraget läte och jag kände hur hennes fitta började dra ihop sig och Fanny började skaka i hela kroppen framför allt höfterna och i skrevet, hon knep ihop låren och jag fick hålla igen så jag inte sprutade i henne. Jag hade ingen kondom och jag ville inte göra henne gravid dessutom ville jag lägga satsen någon helt annanstans.

Fanny sjönk ihop på sängen, hon skakade fortfarande, hon mumlade nåt om att hon aldrig hade känt så här. Jag drog mig ur trots att min kuk var hård som ett järnspett och redo för att avlossa en jättesats. Men jag ville ha mer, mycket mer. Fanny låg på rygg med ett härligt kåtleende, hon ville ha mer också, omedvetet särade hon på sina ben och smekte sina härliga bröst där bröstvårtorna stod rätt ut.

Jag lade mig försiktigt på henne. En 45 årig man på en så liten späd tonåring. Fy fan så porrigt.

Fanny stönade till, hon var lite känslig i fittan så snabbt efter orgasmen och jag töjde ut henne igen. Våra blickar möttes och vi njöt stort av att känna varandras kroppar, Fanny stönade högre varje gång jag ökade tempot och jag hörde på hennes andning att hon skulle komma igen.

– Jag kommer igen ååå helvete jag kommerrr…  och skakningarna började komma och jag körde in kuken i botten på Fanny.

Fanny skrek ut sin orgasm och jag fick spänna hela kroppen för att inte jag skulle spruta. Jag drog mig ur för säkerhets skull och lugnade ner min andning, det var då jag lade märke till en liten gul rund burk på det lilla rosa sängbordet, jag hade ju knullat två av Fannys hål så varför inte ett till? Jag blev ännu mer kåt av bara tanken.

Fanny låg där så inbjudande, hon låg där på rygg och lät det sista av orgasmen skölja över henne. Jag tog upp mobilen och filmade hennes ansikte i närbild och sedan ner över hennes läckra kropp.

Fanny tittade upp och såg min hårda kuk. Hon vände på sig så att hon låg på alla fyra igen med huvudet mot mig och tog kuken i munnen igen. Hon blundade och hummade hela tiden med kuken i munnen. Hon tittade upp mot mig hon undrade nog när jag skulle spruta. Hennes ena hand flög över skaftet som en mjölkningsmaskin.

Jag drog mig ur motvilligt, Fanny sög kuk bra, det var inte första gången hon gjorde det.

– Vänd på dig igen, sa jag.

Fanny log och vände runt snabbt och särade lite mer mellan benen än tidigare, hon kanske började bli öm. Jag fumlade lite med vaselinburken men jag fick upp den till slut, Fanny vickade lite otåligt på rumpan.

– Kom igen knulla mig mer, jag vill ha mer kuk, sa hon utan att vända sig mot mig.

Ja nu jäklar ska du få kuk tänkte jag och smetade ut vaselin på kuken, och skopade upp en rejäl klick vaselin med ena handen. Jag tog ett stadigt tag om Fannys högra höft och började smeta in vaselinet runt Fannys analhål

– Va gör du? Jag har aldrig… fick Fanny fram tills jag körde in ett vaselinindränkt finger i hennes anal

Om hennes fitta var trång så var analen väldigt mycket mer trång.

– Ååh va gör du? Det känns så.. fick Fanny fram.

Jag började köra fingret ut och in och Fanny började stöna igen. Två fingrar i hennes anal och stönen växte högre. Med båda händer runt hennes höfter tryckte jag in kuken långsamt i Fannys anal och Fannys stön och andhämtning blev snabbare. Hon var rejält trång så med mycket små rörelser kom jag allt längre in och när jag kunde börja stöta lite hårdare så började jag smeka Fannys fitta. Hon var lika blöt som innan och medans jag njöt för fullt så smekte jag hennes klitoris.

– Din jäkel, du är så stor, ååh aldrig haft nåt i rumpan, stönade Fanny.

Efter en liten stund så kunde jag inte hålla mig längre Jag kände hur jag var på väg att spruta så jag drog mig ur snabbt och ställde mig på golvet bredvid sängen. Jag tog tag i Fannys hår och drog ner henne på golvet.

– Aj vad gör du? ropade hon och jag tryckte in kuken i hennes mun, tog fram mobilen igen och började filma, jag ville ju ha ett minne av hårdknullet med en 16årig bystdrottning. Fanny sög hårdare och djupare än tidigare. Med kuken i ena handen och med mobilen i den andra släppte jag iväg den största spermaladdningen jag någonsin avfyrat, rakt i ansiktet på Fanny.

– Åhh mmm åhhh åhh mmm, fick hon fram när en, två, tre, fyra, fem och sex spermastrålar träffade henne.

Det kom i hennes vänstra öga, över näsan, runt munnen, i munnen och ner på hakan och allt hamnade på film. När jag sprutat färdigt fick Fanny suga ut det sista av sperman och med långa slick tvättade hon av kuken. Fanny såg så nöjd ut efter knullet, hon satt på knä där på golvet och svalde ner det mesta av satsen. Jag gned runt min fortfarande hårda kuk i hennes ansikte och hon tvättade ren den så fort det kommit sperma på den.

Jag tittade på klockan vi hade hållit på i nästan två timmar. Vi klädde på oss och försökte snygga till oss. Fanny hade värsta knullruffset och luktade sex. Jag var lite trött och hon lite full, så vi försökte smyga ut ur sovrummet. Som tur var så mötte vi bara en i hallen på väg ut och jag tror inte han märkte nåt då han var rejält full. Fanny hade lite problem att ta på sig sina höga stövlar men ut kom vi.

Vi gick tyst tillsammans och jag följde Fanny hem, sommarnatten var ljus och då och då stannade vi upp och kysstes. Det tog en stund att gå för Fanny gick lite dåligt på de högklackade stävlarna.  En kombination av berusning och en omgång i det minsta hålet gjorde att hennes rumpa vickade sida till sida och jag kände hur jag styvnade. vi var bara fem minuter från hennes hem när jag drog in henne i ett buskage och tog henne ståendes bakifrån igen.

Fanny protesterade inte utan bara drog upp kjolen till midjan, hennes stringtrosor vara borta så det var fritt fram för min kuk. Fanny var blöt och härligt trång. Jag höll för hennes mun för att kväva de värsta kåtskriken. Jag stötte in kuken med de krafter jag hade kvar. Brutalt knullade jag den lilla sexiga kroppen. Hennes höga klackar gjorde hennes höjd perfekt. Min kuk kunde pumpa upp henne lilla tajta tonårsfitta medan mina händer smekte hennes sexiga kropp.

Fanny var så skön men till sist var jag på väg att spruta. Fanny märkte det nog.

– Spruta mig i munnen, sa hon plötsligt.

Fanny satte sig på huk och öppnade munnen, jag blundade, körde in kuken så långt in jag kunde, juckade två drag i hennes sköna mun och sprutade satsen rakt ner i halsen på henne. Jag drog ut och placerade två långa strängar rakt över näsan på henne innan jag körde in den i hennes mun igen. Kuken pumpade ut ännu en enorm sats och lilla Fanny sög och svalde för glatta livet.

Fanny fortsatte att suga en liten stund till, hon gillade verkligen min kuk.

När vi hade fixat till oss, Fanny mest för hon skulle ju hem så sa vi adjö och bestämde att vi skulle höras dagen efter. På vägen hem tittade jag på bilderna och filmerna jag hade tagit och insåg att jag gärna fortsatte att knulla Fanny, så länge jag stod ut med hennes attityd och snack.

Dagen efter snackades det en hel del, vi hade varit tillräckligt diskreta men Fanny hade glömt både bh och trosor i sovrummet där vi hade knullat och sen var det diverse fläckar i sängen. Ingen visste vem det var så det gjorde inte mig nåt.

Vi fortsatte att knulla hela sommaren och om Fanny snackade för mycket visste jag ett bra sätt att få tyst på henne.

Previous post

Styvmorsan hjälper till

Next post

Min granne tog min oskuld

No Comment

Leave a reply