AgePlay

En hjälpande hand…

Mikaela är min frus arbetskollegas dotter och slutade i 9an i somras. Jag tror att hon var ganska skoltrött vid det laget, i alla fall så ville hon absolut inte söka till gymnasiet. Sedan sommaren har hon tagit lite ströjobb bl a i 7-eleven och liknande. Eftersom hon bara är 16 har det varit svårt att få fasta platser, så hon har fått ta de tider som stått till buds. Under större delen av hennes uppväxt har hon kommit och gått lite hur hon vill hemma hos oss och nästan blivit en i familjen.

Hennes mamma oroade sig för att hennes dotter gick sysslolös stora delar av dagarna och gjorde av med de ynka pengar hon tjänade ihop. Det var därför min kära fru kom med förslaget att Mikaela kunde komma hem till oss ett par timmar varje dag och städa och plocka i ordning. Både min fru och jag jobbade ju mer än heltid och hinner inte riktigt med hemmet. Vårt hem har aldrig varit så rent och snyggt sedan Mikaela började.

En förmiddag för en månad sedan for jag runt i bilen och uträttade lite ärenden och besökte kunder om vartannat. Plötsligt var det lunchtid och jag var alldeles nära hemmet. Perfekt för att åka hem och skicka några mail samtidigt som jag passade på att käka något.

Mikaela var så klart där och hon hälsade glatt när jag kom.

– Kul att få lite sällskap, sa hon.

Jag förklarade att jag var stressad och bara skulle slänga i mig något snabbt. Jag skickade mina mail och käkade ett lass med mackor medan jag hörde Mikaela fara runt med dammsugaren i vardagsrummet.

– Jag sticker nu, ropade jag och gick ut i hallen.
– Redan, va synd…

Mikaela kom ut och ställde sig och lutade sig mot dörrposten. Hon är ganska kort och liten och nätt i kroppen. Hon har en liten rund söt stjärt som hon tydligen älskar att paketera i ett par slitna tajta jeans. Hennes långa hår var uppsatt i en hästsvans och hon såg verkligen söt ut på ett flickaktigt sätt.

– Ja, jag har ett möte halv två, sa jag och tittade på klockan.

Jag stoppade på mig nycklarna i min högra byxficka. Plötsligt kände jag hur de kalla nycklarna glider längs mitt lår och med ett skramlande ramlar de ut på golvet intill min fot.

– Jäklar, nu är det hål i fickan igen, svor jag.
– Det kan jag fixa, sa Mikaela snabbt. Vänta här… Hon försvann in i sovrummet.
– Jag hinner inte, försökte jag men hon var redan tillbaka med sylådan.
– Ta av dig byxorna så grejar jag det här med en gång. Skynda dig då så hinner du ändå, sa hon när hon såg min tvekan.

Hon satte sig med sygrejorna på bänken i hallen.

Okej, tänkte jag, jag hinner nog och det är ju bra att få det fixat nu. Mikaela fick mina byxor och satte igång att tråckla. Där stod jag i bara boxer i hallen och tänkte att det var tur att de åtminstone var rena. Jag vet inte om det var situationen i sig som fick mig att börja titta ner mellan Mikaelas bröst. I vilket fall som helst insåg jag att de var runda och fina och de doldes bara av ett litet gulligt linne. Hur som det var började kuken vakna till och när Mikaela snabbt tittade upp och fyrade av ett av hennes oskyldiga leenden hoppade kuken till ordentligt. Situationen började bli lite pinsam eftersom jag i morse valt ett par boxershorts som nu inte riktig klarade av att hålla kuken i schack.

Jag försökte att dölja ståndet genom att knäppa händerna framför det men rörelsen gjorde bara att Mikaela sneglade upp och kanske också insåg att det stod en vuxen karl framför henne med fullt stånd. Jag märkte att hon började snegla allt oftare på mina kalsonger. Hennes små bröst hävde sig upp och ner och hon verkade andas djupare.

– Färdig, sa hon och sträckte fram byxorna.

Jag blev tvungen att ta bort händerna och ta emot mina byxor och kuken spände för någon sekund oblygt mot kalsongtyget. Jag såg att Mikaela också såg.

– Är det bra? frågade hon med låg röst.
– Ja…visst,..det är nog jättebra…
– Jag menar inte fickan… utan annars liksom, hon tittade på mig och log försiktigt. Jag menar… det är inget annat jag kan hjälpa till med? Hennes ögon blänkte…

Vad säger hon? Hon kan inte mena..eller…Hon är ju bara 16. Men när jag såg att hon sneglade ner mot mitt skrev medan jag krånglade upp byxorna förstod jag att det ändå kanske var det hon menade.

– Jag kan andra saker också… Hon såg mig allvarligt rakt i ögonen nu och det var uppenbart.

Jag visste inte vad jag skulle säga och jag behövde inte heller då hon reste sig från bänken där hon satt och tog ett steg fram så att hon kom att stå alldeles nära. Hon var minst ett huvud kortare än mig och hennes bruna ögon och såg intensivt upp på mig hela tiden. Jag andades tungt nu och kände plötsligt hennes hand snudda försiktigt mot mitt stånd. Hon luktade berusande sött och flickaktigt.

Med blicken fortfarande fäst vid min, sjönk Mikaela ner på knä och drog ner de byxor jag tidigare förgäves försökt att få upp. Ståndet hindrade kalsongerna att följa med men hon fixade det snabbt genom att ta tag i linningen och vips så stod jag där med kuken i fullt stånd framför min 16 åriga Mikaelas ansikte. Den såg enorm ut bredvid henne.

Mikaela tog ett stadigt tag om min stenhårda kuk och stoppade in ollonet i sin lilla mun. Jag blev tvungen att befria mig från byxor och kalsonger helt och hållet. Där stod jag nu och skrevade så mycket jag kunde med Mikaela ivrigt slickande och sugande på kuken mellan mina ben. Jag var i sjunde himlen och struntade blankt i alla möten. Mikaela ägnade mycket tid omsorg om min kuk genom att runka slicka och suga om vartannat och allt eftersom blev hon mer och mer vågad och flickaktigt lekfull.

– Så stor den är…. viskade hon.
– Herrejävlar Mikaela… jag kommer spruta när som helst, väste jag tillbaka.
– Gör det… jag gillar sperma. Hon log med mitt svullna ollon i sin mun.

Hennes lilla sexiga mun bearbetade kuken som ett proffs. Eller så var det bara tanken på att det var en alldeles för ung tjej som sög på den som gjorde upplevelsen så mycket bättre. Hon sörplade och slickade om vartannat och jag fick nästan kåtslag. Emellanåt tittade hon upp på mig och log med kuken i munnen. Hennes ögon glittrade av kåthet. Fy fan så sexig hon var…

Jag kände satsen vara på väg. Alldeles för snart, tänkte jag. Mikaelas lilla mun som guppade upp och ner över kuken. Hon nästan knullade min kuk med munnen. Hennes hand smekte över kukskaftet. Den åkte fram och tillbaka i takt med hennes sugande. Det var en jävla dröm. Snart var jag dock klarvaken när jag kände att jag inte kunde hålla emot längre.

– Åh fy faaan… jag sprutar… jag sprutar, lyckades jag stöna fram.

Kuken pumpade ut ett enormt skott rakt in i Mikaelas mun. Hon hostade till och fick ut kuken som fortsatte spruta i hennes söta lilla ansikte. Hon runkade kuken och siktade det sprutande stora ollonet mot sin lilla tunga och försökte lapa i sig så mycket som möjligt. Sperman stänkte i hennes lilla söta ansikte och kuken ryckte och spottade ut sin varma sats. Jag förstod att hon sugit killar innan trots hennes oskyldiga uppsyn.

Som ett proffs runkade hon mig sakta genom de sista småspruten tills  kuken lugnat sig. Då sög hon in kuken för att riktigt tömma den.

– Så där känns det bättre nu? log hon med min sperma rinnande längs kinderna och ner över halsen. Sa jag inte att jag kan mycket?

Jag lyfte upp henne på bänken bredvid mig och tungkysste henne djupt samtidigt som jag smekte henne över jeansen.

– Du hade ju ett möte, sa hon samtidigt som hon retfullt nog vred sig loss och reste sig med ett leende. Men du får gärna komma hem fler gånger när jag är här, jag är ju er hemhjälp, eller hur?
Det gick några dagar utan att jag träffade Mikaela igen. Jag tänkte ofta på händelsen i hallen och ska erkänna att jag dragit både ett och tre runk till minnet.

Så vaknade jag en fredagsmorgon. Halsen kändes inte bra, som taggtråd. Min fru for upp på sitt vanliga hurtiga sätt men insåg väl så småningom att jag faktiskt var sjuk. Typiskt killar, drog hon till med innan hon gick. Nu älskar jag min fru så jag sa inget och förresten så var jag faktiskt riktigt hängig. Det bästa var i alla fall att det var fredag.

Eller…det allra bästa var att Mikaela skulle komma idag. Nu var jag faktiskt sjuk så det var inte för att titta på hennes perfekta kropp som jag stannade hemma den här dagen. I alla fall inte bara därför.

Så där låg jag och funderade när jag plötsligt måste ha somnat om. I alla fall så vaknade jag av att det var kallt och att något kändes runt kuken. Jag satte mig upp med ett ryck och där satt lilla söta Mikaela i jeans och T-shirt. Täcket låg på golvet och hennes ena hand var instucken i kalsongens ena ben. Fingrarna smekte min nu hårda stake där inne.

-Här var det framdukat, fnittrade hon. Jag skulle bädda här men något var i vägen, hon tittade finurligt på mig. Vad ska lilla Mikaela göra åt det här? Skojade hon vidare.
– Jag är sjuk tyvärr, försökte jag
– Men stackare då, fast den här verkar inte sjuk, sa hon och vek ner kalsongerna så kuken sprätte fram.

Mikaela reste sig upp ur sängen och ställde sig bredbent och putade med sina små bröst som avtecknade sig så runda och fina under den tajta T-shirten, eller toppen kanske det heter.

– Jag tror bestämt att han där nere gillar lilla Mikaela, men jag är ju bara 16…hon satte ett finger på underläppen med spelad förvåning.

Hon plutade med läpparna och så bekymrad ut.

– Gillar den små 16-åriga tjejer? Kanske mina små söta bröst? Eller mina tajta jeans? Ser du? Hon sköt fram höfterna. Vill den kanske in i min fitta? Hon försökte se chockad ut men kunde inte låta bli att dra på munnen.

Hon borde söka till scenskolan, tänkte jag och la händerna bakom nacken. Det var bara att njuta av föreställningen.

Plötsligt blev hon allvarlig och såg mig djupt i ögonen.

– Eftersom du är sjuk så får jag väl underhålla dig lite, sa hon och började knäppa upp knapparna i jeansen.

Där bakom tittade ett par vita små trosor fram och jag började inse att Mikaela tänkte tydligen gå längre än tidigare. Tidigare hade hon bara runkat och sugit av mig men nu stod hon där i trosorna och var redan på väg att dra T-shirten över huvudet. Hennes små bröst var perfekt förpackade i en vit sport-BH.

Med blicken fastnaglad i min, kliver Mikaela upp i sängen, sätter sig grensle över mina ben och lägger sig ner på mig. Hennes rufsiga hår kittlar mitt ansikte och jag känner hennes trosa mot kuken där nere. Jag lägger armarna runt henne men hon tar resolut bort dem. Här har man tydligen inget att säga till om.

 Mikaela reser sig upp till sittande och med händerna bakom ryggen lossar hon BHn och jag får äntligen se hennes fina små, runda bröst i frihet. Hon lägger sig ner på mig igen och gnider sig upp och ner mot min nakna kropp. Jag känner hennes styva bröstvårtor mot mitt bröst och hur en hand greppar runt min kuk samtidigt som den vant för troskanten åt sidan. Med ett stadigt tag om min kuk låter hon ollonet glida upp och ner längs hennes våta springa tills det bara plötsligt är inne i hennes fitta.

Långsamt, nästan smärtsamt, glider min stora kuk in i hennes underbara tajta unga fitta. Jag stönar tyst medan Mikaela försöker få in mer och mer av kuken. Det går trögt men hon är bestämd. Tror hon fått in ca 30% när hon stönar högt.

Mikaela sätter sig upp slänger undan sitt långa hår, stöder sig på armarna, blundar och börjar sakta topprida min stake. Det är otroligt hur mjukt och lätt den glider i henne. Eftersom hon inte fått in hela kuken så har jag full insyn över vad som händer. Vilket nog var hennes plan. Henne lilla fitta åker upp och ner över toppen på min stora kuk och det känns så jävla underbart.

För varje tag känner jag troskanten gnida mot kukskaftet som en extra retning. Mikaela blundar, är någon annanstans och går helt upp i ridandet. Jag kan bara ligga och titta på hennes 16-åriga kropp och njuta av att känna min kuk inne i henne. Hennes lilla fitta kramar som en handske. Kan man ha det bättre? Bara att slappna av och njuta av situationen.

Det gör Mikaela också för hon rider fortare och fortare. Nu har hon lutat sig framåt över mig och hennes ansikte är alldeles intill mitt med det långa håret hängande över mitt ansikte. Hon ler och ser finurlig ut. Så plötsligt reser hon sig igen och kör in ännu mer av min kuk i sin trånga fitta. Känslan är fantastisk.

– Åh fy fan så skön kuk, halvskriker Mikaela. Den är helt jävla fantastisk…
– Tackar… lite som din underbara fitta då, väser jag tillbaka
– Jag kommer snart… fy fan så skön den är… Mikaelas ögon snurrar och hon stönar högre och högre.

Mikaelas orgasm är lång och högljudd. Hon skakar, stönar och småskriker om vart annat. Hennes lilla fitta blir om möjligt ännu tajtare när hennes orgasm rider henne.

Hon faller ihop som en trasa och trillar av både mig och kuken. Med ett ljudligt plopp lämnar den hennes underbara fitta och jag känner hur det blir lite kallt om ollonet.

– Jag vill att du knullar mina bröst sen min mun och att du sen sprutar i mitt ansikte igen, ler hon.
– Du gillade det? Frågade jag
– Jaa.. fy fan vad jag gick igång på det. Kan inte sluta tänka på det.

Jag for runt och hamnade gränsle över hennes lilla späda kropp. Kuken såg om möjligt ännu större ut i denna vinkeln. Resolut för hon ihop sina små underbara tonårsbröst och jag lägger kuken mellan dem. De kan inte på långt när täcka den men hennes vilja räcker längre. Snart åker den stora gubbkuken fram och tillbaka mellan de underbara tonårsbrösten. Mikaela ler stort och hennes ögon glittrar av kåthet och förväntan.

Jag drar bort kuken från hennes bröst och kör in den i hennes lilla mun. Hon får in ollonet och lite till. Samtidigt börjar hon frenetiskt smeka sin fitta med ena handen. När jag långsamt börjar knulla hennes lilla mun hör jag hur hon stönar av kåthet. Hennes andra hand håller runt min kuk medan den försiktigt åker in och ut mellan hennes små läppar. Hon drar ut den, runkar den hårt och fort medan hon tittar rakt in i mina ögon.

– Jag vill att du sprutar på lilla mig. Vill du det? Vill du spruta på din lilla slyniga lolita? I mitt ansikte…
– Om jag vill? Jag borde sitta på psyk om jag sa nej.
– Kom då med din stora kuk. Spruta på mig…

Det blir för mycket för mig och jag bestämmer mig för att släppa på mina fördämningar. En stilla tanke om att jag inte sprutat på någon vecka hann fara genom hjärnan och jag visste att det skulle komma lite mer än vanligt. Hennes hand jobbar hårt nu och precis när jag börjar spruta känner jag hur hon krampar och får ännu en orgasm.

Min kuk sprejar ner henne totalt. Sperman slår ner med stor kraft i hennes lilla söta ansikte. Mikaela stönar och gapar lite halvt för att få smaka men är halvt borta i sin egen orgasm. Jag tar kuken i min egen hand och runkar ut det sista. Lite lätt daskar jag den småsprutande kuken mot hennes läppar. Hennes orgasm rider henne fortfarande och blir lite starkare när jag kör runt kuken i hennes spermadränkta ansikte.

Jag ger henne en öm kyss som hon besvarar ivrigt. Hon smakar kuk och sperma men det bryr jag mig inte om. Det triggar mig nästan lite. Hennes lilla tunga spelar mot min och jag älskar känslan. Det rycker och krampar fortfarande i hennes unga kropp och jag kramar henne lite lätt tills hon börjar fnissa så där gulligt.

Hon ger mig ännu en djup kyss och hoppar upp ur sängen.

– Nej nu får du hoppa upp. Jag ska bädda…Fast först måste jag kissa, fnittrar hon. Och kanske få bort det här, säger hon samtidigt som hennes pekfinger drar runt sperman i hennes ansikte. Hon smakar på det och ler innan hon springer ut på toaletten.

– Och ja, jag äter p-piller, hör jag henne ropa.

Shit! Det tänkte jag inte ens på.

– Du får inte störa mig mer nu, ropar hon från toa. Jag måste städa och så…

Jag störa..? Vem var det som började? Men jag sa inget för vilken lyckans kille man är inte med en sådan här tjej hemma.

Senare på dagen tyckte jag att jag fick lite feber och då måste man ju ta tempen. Tur att man har hjälp till hands när man känner sig hängig. Det blev dock mest Mikaela som fick smaka på termometern… och mina satser.

[videojs mp4=”http://badmonkey.se/media/2016/04/helpinghand.mp4″ preload=”auto” loop=”true”]

Previous post

Galna systrar...

Next post

Den lilla fresterskan...

No Comment

Leave a reply