AgePlay

Drömmen som blev sann…

Mina problem började när jag för par dagar sedan oavsiktligt såg pappa och hans kompis Tom sola på stora terrassen i vår sommarhus. Problemet var inta att dom solade utan att dom solade helt nakna med helt blottade kukar. Tom hade halvstånd men trots detta såg kuken enorm ut, säkert en bra bit över 20 centimeter. Pappas kuk låg slak över hans lår, också stor som en batong och jag kunde bara ana hur stor den är i full stånd. Inte konstigt att mamma ylar som en hynda när dom knullar.

Själv är jag en liten 17-årig, 163 centimeter lång tös som ser betydligt yngre ut. Om jag inte hade så stora bröst och lite kraftigare stjärt skulle jag utan tvivel kunna säga att jag är 13-14 år.

Över dagen brukar jag ofta onanera och leka med min rakade fitta. Det blir både en och tre gånger om dagen som min fitta får sig en omgång. Egentligen är jag en otroligt kåt flicka som hade sexuell debut väldigt tidigt med knappt 14 år.

Sedan dess knullar jag flitigt och ofta. Min största lycka var när jag förra året mötte en äldre storkukad man. Till skillnad från unga killar jag knullade med, var han erfaren och rutinerad. Han kunde knulla hårt och länge och med honom provade jag analsex vilket jag inte tyckte om i början men nu kan jag helt enkelt inta avsluta samlag utan ordentlig analsex.

Han lärde mig även att sluka sperman, först ville jag inte men när jag smakade för första gången tyckte jag att smaken var underbar. Inte blev det sämre att han sprutade enorma satser. Numera insisterar jag att alla mina knullare sprutar sina varma satser direkt i munnen på mig och jag kan aldrig få nog.

Tyvärr flyttade han och nu var jag flera månader på jakt efter stor, grov kuk som kunde spruta tunga satser av god sperma direkt i min svalg.

Men för att återvända till mina problem, sedan jag såg kukarna kunde jag inte stilla min sexhunger. Trots att jag var medveten om att jag hade lite udda sexuella fantasier kunde jag inte låta bli att ständigt tänka om detta och ivrigt gnida fittan. Jag stoppade allt jag kom åt i fittan och röven bara för att dämpa min sexhunger men inget hjälpte, hur mycket jag än onanerade blev brunsten bara starkare och starkare, jag var på väg att bli galen.

Efter par dagar beslöt pappa och mamma att åka in till stan för att handla. Vårt sommarhus låg lite avsides på själva stranden och första affären var 3-4 mil bort. När jag såg pappa och mamma köra bort fick jag plötsligt en djärv och galen ide. Hela situation var outhärdlig för mig, jag var på väg att spricka av kåthet och om jag inte fick kuk snart, stor, grov kuk skulle jag explodera.

Snabbt gick jag till mitt rum, frenetiskt funderade jag vad jag skulle ta på mig. Det måste vara något så slampigt och vårdlöst att Tom tappar förståndet. Hetsigt började jag leta igenom garderoben och snart hittade jag vad jag sökte. Snabbt tog jag fram en badkostym som jag tidigare aldrig vågat ta på mig. Den bestod av en smal röd remsa som gick runt höften mellan skinkorna och delade sig i två remsor som gick på var sin sida av blygdläppar, rättare sagt det var helt öppet över fittan. Överdelen bestod också av en remsa men det var meningslöst att krångla med den så jag struntade i den. Jag tog på mig pappas vita skjorta som tillfälligt dolde mina kurvor och nakna kropp. Till slut gjorde jag en frisyr med råttsvansar och tänkte sminka mig lite men beslöt att jag såg betydligt yngre ut utan smink och det skulle göra Tom ännu kåtare. Gud vilken slampa jag var, men jag hade inget val, nu eller aldrig.

Modigt med klump i halsen begav jag mig mot terrassen där Tom solade igen. Bena var mjuka som deg och fittan blöt som en brunn, fittsafterna började långsamt rinna ner för låren.

På terrassen satt Tom i en vit t-shirt och badbyxor, han såg ut som en gud, solbränd, kraftig och med par gråa hårstrå, han var en magnet för kvinnor. Jag tog djup andetag och steg tappert ut på terassen.
– Hej, kacklade jag fram med hes röst, – vill du kanske ….  jag kunde inte avsluta meningen av upphetsning.

Utan att vänta på hans svar tog jag av mig skjortan, jag stannade till lite för att han skulle kunna beskåda mig ordentligt. Jag närmade mig och böjde mig över den låga bordet som om jag ville plocka upp en tidning och på samma gång visade min nakna dyblöta unga fitta. Jag vickade lite med stjärten och särade benen ytterligare. Nu kunde han se min fitta och röv som på en bioduk. Jag väntade inte länge, min lilla trick hade nog redan gjort det jag ville. När jag reste mig och tittade mot hans badbyxor såg jag en tydlig tecken på hans brunst. Hans stora balle hade börjat resa sig och inga badbyxor eller shorts kunde dölja hans stånd.

– Kan jag sola med dig? muttrade jag nu modigare.

Tom bara nickade men kunde inte slita blicken från mig. Kuken hade redan nått sin fulla stånd och var en rejäl bit ovanför badbyxorna under T-shirten. Ollonet blänkte i solen. Leken hade börjat och nu fortsatte jag att slutföra min plan. Jag lade mig på magen på den bekväma solstolen och bad farbrorn att smörja in mig med solkräm. Som robot tog han tuben och började gnida in oljan över mina axlar, när han kom till stjärten särade jag benen och visade fittan i all sin prakt.

Detta var för mycket för honom, med sina starka händer drog han remsan åt sidan och särade mina skinkor. Metodiskt men glupskt började han slicka min fitta, han bearbetade den underbart. Fittan vibrerade som ett löv, både jag och Tom andades tungt, jag var på väg att komma. När han tryckte in sin stora finger i min fitta kunde jag inte hejda mig längre, vrålande började jag skaka och guppa. Orgasmen kom hejdlöst, jag var på väg att falla av solstolen men hans fasta grepp höll mig på plats.

– Underbart, underbart, mumlade jag fram, Underbart…

Men detta var bara början, bestämt vände han på mig, nu satt jag på kanten av solstolen. Med en ryck drog han ner sina badbyxor och blottade kuken. Gud vilken kuk, den största jag jag hade sett. Automatiskt tog jag tag om kuken, den var så tjock att jag knappt kunde omringa den med min lilla hand. Hans blålila enorma kukhuvud gungade framför mina ögon redan dränkt i försatsen. Såsen rann sakta över min hand, mina tidigare killar brukar spruta mindre än detta.

Sakta började jag runka jätten, jag var fortfarande inte säker om jag var kapabel att ta emot så stor kuk men Tom gav mig inte mycket tid att fundera. Grovt tryckte han mig mot kuken,

– Sug mig din lilla lolita, flåsade han.

Lydigt öppnade jag munnen, först slickade jag upp allt från ollonet, mmm det var gott, och fortsatta att slicka kuken från roten till toppen. Hans enorma pung såg välfylld ut, minst ett fullt glas tänkte jag . Till slut började jag suga kuken, det var inte lätt att sluka kukhuvudet och längre än så kom jag inte. Kuken var verkligen enorm, som min underarm.

Snabbare och snabbare runkade jag och sög. På Toms stönande och flåsande visste jag att han var nära sprutet. Kraftigt tog han mig i nacken och drog kuken ur munnen på mig.

– Öppna munnen… befallde han medan han runkade kraftigt kuken framför min mun.

Vrålande började han tömma sin pung över mitt ansikte och mun. Kaskader av tjock varm säd började täcka mitt ansikte men snart började han spruta rakt i munnen på mig. Spermafloden tog aldrig slut, sats efter sats, mängden var oerhörd. Jag slukade och glufsade så mycket jag kunde men satsenvar så stor att jag gav upp. Till slut slutade han spruta, andfådd och röd i ansiktet samlade han sperman från mitt ansikte med kuken och stoppade den goda varma säden i min mun.

-Slicka kuken ren, slicka den…, flåsade han.

Vi var fortfarande kåta som djur, hans kuk stod fortfarande hård och glänsande.

– Nu ska jag knulla din lilla fitta, sa han ömt och log mot mig,

Tom var medveten om sina dimensioner och för att inte skada mig lade han sig på ryggen med kuken i vädret och visade att jag skulle sätta mig på den. Försiktigt gränslade jag honom och förde monstret till fittöppningen, sakta började kuken glida in. Den var stor den största jag provat men min fitta var redan tillräckligt fuktig och jag var tillräckligt erfaren att hantera ett sådant monster. När ollonet gled in var resten enklare men den var så lång, lång. När jag trodde att jag inte kunde ta emot en millimeter till kända jag på stjärten hans stora pung, jag hade emottagit hela monstret till roten.

Sakta började jag rida, Tom var imponerad, kunde inte tro att jag så liten kunde ta emot hans enorma kuk.

– Älskling du är underbar, underbar, muttrade han medan jag sakta red kuken.

Äntligen uppfylld till bristningsgränsen, äntligen hade min dröm förvärkligat sig. Snart blev rytten snabbare, mina fittmuskler var nu helt avspända och jag njöt av varje centimeter. Plötsligt reste sig Tom och utan att dra ut kuken lyfte mig och placerade på alla fyra fortfarande med kuken i fittan, nu skulle han knulla mig bakifrån.

Efter ett par milda stötar började han öka tempot, med ena handen på min nacke och andra runt midjan började han pumpa min fitta allt hårdare. Snart blev rytmen brutal, han knullade mig hänsynslöst som en hingst, som en vild hingst. Orgasm efter orgasm vältrade genom min unga kropp men hans starka händer höll mig på plats, jag var som fastspikad på kuken. Njutningen var enorm, ingen smärta bara ren njutning, jag var på väg att tappa förståndet.

Jag tappade aningen om tiden, visste inte om vi knullade 1 minut eller hela dagen men jag ville att den underbara ritten aldrig skulle ta slut, att den underbara monsterkuken aldrig skulle lämna min kukhungriga fitta.

Tom började grymta igen, våldsamt drog han ut kuken ur fittan vände på mig igen och fortsatte att hänsynslöst runka kuken. Jag visste vad som skulle hända, med öppen mun väntade jag på min portion. Som en vårälv började sperman forsa fram, första strålen fräffade mig i pannan som en blixt som en åskslag. Tom bara sprutade och sprutade och snart var mitt ansikte återigen täckta med varm säd och munnen full med sperma. Glupskt slukade jag sperman igen, nu tyckte jag att den var ännu godare och läckrare.

När jag öppnade ögona igen såg jag Tom le mot mig, han smekte mig lätt över håret.

– Lilla flicka, du är en underbar… log han.

Efter att jag slickat i mig all sperma satte vi oss bredvid varandra, jag var äntligen sönderknullad. Tom smekte mina fasta unga bröst och erkände att han ofta tänkte på mig när han runkade och att detta var en dröm som han aldrig trodde skulle bli verklighet. Sakta smekte jag hans kuk och den började komma till liv igen.

– Kan du… började jag försiktigt medan jag smekte och sakta runkade monsterkuken, Kan du knulla mig … kanske lite i röven också?

Jag hann inte avsluta meningen och Eriks kuk var i full stånd. Förvånat tittade han mot mig,

– I arslet? Frågade han häpet. I röven? upprepade han.

Jag bara nickade.

– Men försiktigt i början, bad jag.

För säkerhets skull upprepade vi samma procedur som med fittan, jag gränslade hans monster och förde kuken till min av fittsafterna fuktiga analhål. För att den skulle glida lättare spottade jag även kuken par gånger ordentligt.

Fuktig och darrande började kuken penetrera min röv, det gick ganska smidigt trots storleken, jag var ju en erfaren analknullerska. Lite smärta i början men ganska snabbt började kuken glida in och ut ur röven som en smord kolv. Ååååå det var underbart, jag bad Tom att inte öka rytmen, jag ville njuta av den långsamma takten, ville känna hur den långa grova kuken glider in och ut i min röv. Mn snart var vi båda redo för hårdare tag, vi bytte position, nu var Tom bakom mig igen med båda händer runt min smala midja. Jag kännde mig som en liten docka i hans starka händer.

Bestialiskt knullade han mig i arslet, jag kände varje gång hans tunga stora testikler slog mot min fuktiga fitta, jag ylade och gapade som en hynda, tiggde efter mera kuk, efter brutal demolering. Orgasmerna började ånyo skaka min unga kropp, med handen masserade jag ivrigt clittan för att öka njutningen. Vi var i en helt annan värld, helt omedvetna om omvärlden, vi var som i trans.

Plötsligt ryckte någon mig i håret, först trodde jag att det var Tom men till min fasa såg jag min mammas ilskna röda ansikte.

– Är ni galna? Vad gör ni?, väste hon, Du, du… Tom du är inte riktigt klok”, fortsatte hon i samma ton.

Hon försökte skilja oss men kuken var för djupt i min röv.

– Du..du knullar henne i röven, stammade hon . I hennes lilla slampiga röv, din lilla hora.

Mamma kunde inte lugna sig och vi stod själva som förlamade. Först reagerade Tom, oväntat tog han mamma i nacken drog till sig och gav henne en vild tungkyss. Hon försökte bryta sig loss men han höll henne stadigt. Sakta började motståndet minska och nu var vi alla tre ihopbundna med Toms kuk i min röv och hans tunga i mammas mun.

Medan han och mamma kysstes vilt fortsatte han att knulla mig, plötsligt drog han ut kuken och tryckte mammas ansikte mot den,

– Sug, befallde han. Som en lydig skolflicka började mamma suga kuken, nu var hon lika kåt och brunstig som vi två. Växelvis körde Tom sin kuk i mitt arsle och mammas mun. Jag själv var utom mig av kåthet, vrålade och stönade som en parningssto, jag var i extas.

Hastigt drog farbrorn ut kuken ur min röv och lyfte upp mammas korta kjol, märkligt nog hade hon inga trosor på sig. Eftersom mamma är högre än mig placerade han henne ovanför mig i samma position, nu hade han framför sig två fittor och två röv, han kunde välja vart han skulle borra in sitt monsterverktyg. Omväxlande knullade han mamma i fittan och mig i röven.

– Dom ligger närmast, skojade han medan han demolerade oss.

Både jag och mamma ylade och tjöt, båda bad om mera kuk och hårdare knull. Tom knullade oss länge och brutalt, till sist började han rycka i en kolossal, jättelik utlösning, jag kände hur han med starka stötar fyllde mammas fitta. Hans kuk pumpade ut ännu en brutalt stor sats. Hur mycket hade karln i pungen?

När han slutade pumpa säd drog ha sakta ut kuken, Detta var ögonblicken jag väntade på, som en katt vände jag mig och placerade munnen direkt under mammas sönderknullade fitta. Det gjorde jag i sista momangen eftersom sperman började forsa ut i stora mängder. Blandningen av sperma och mammas safter var det godaste jag smakat i livet. Ganska snart sprattlade hon i orgasmens vågor och tjöt högt av min tunga mot hennes klitta. När sperman slutade rinna ur mammas underbara fitta var jag inte lat utan slickade både hennes fitta och Toms kuk rena.

Helt brutna och trötta pustade vi bredvid varandra, mamma kysste mig ömt.

– Lilla flicka du är underbar, att du kan ta emot så stor kuk i röven, det skulle jag aldrig tro, log hon, Mammas flicka…

Mamma erkände att hon blev kåt så fort hon såg vad vi gjorde, tog av trosorna och onanerade länge medan hon tittade på oss.

”Detta måste upprepas”, viskade hon i mitt öra, ”men skynda er nu, pappa kommer snart, han får inte se vad vi håller på med”. Jag bara log, jag visste att efter allt detta var det naturligt att jag fick känna även pappas monsterkuk i fittan och röven, jag hade mina planer.

Previous post

Hemresan...

Next post

Felicias hämnd blev lite annorlunda...

1 Comment

  1. Evelina
    11 augusti, 2015 at 06:25 —

    Underbar novell. Tack. <3

Leave a reply