AgePlay

Djävulens Lolita

– Du är inte min pappa!

Camilla stod framåtböjd med händerna på höfterna i deras lilla hall och var arg, så arg på mannen framför henne som ville att hon skulle kalla honom pappa. Nu hade han om igen tillrättavisat henne inför mamman som stått stilla och tigit.

Camillas ansikte hade antagit en rosenröd färg, och hennes ögon var hårt hopknipna av ilska.

– Säg någonting då mamma, stå inte bara där!

Hon vände sig mot mamma Eva som inte riktigt visste hur hon skulle tackla problemet. Flickans styvfar Alexander var en snäll man, men hade inte så bra hand med barn, framför allt inte obstinata, hormonstinna sextonåriga ungdomar. Eva trodde att det skulle komma med tiden när Camilla fattade att Alexander inte hade för avsikt att trampa på hennes pappas minne. Hittills hade hans trevande försök att närma sig styvdottern resulterat i hätska ord och avståndstagande.

Just nu var deras relation så pass infekterad att Eva grubblat på om hon skulle be Alexander att flytta. Hemmet fylldes av skrik och bråk dagarna i ända, och Evas hjärta grät av sorg när hon lade sig på kvällarna.

Jobbet som börsmäklare var lukrativt och krävde full uppmärksamhet, men var ändå lugnare än hemmet. Stressen som förstört hennes mage fodrade dyra läkarbesök och mediciner som hade en del biverkningar.

Eva tittade på Alexander och tyckte om vad hon såg. Han var en man på nära femtio, men hade kunnat tas för fyrtiofem. Livet hade varit snällt mot honom, så några bekymmersrynkor prydde inte hans höga panna. Det lockiga håret hade väl tunnats ut lite med ålderns rätt, men det täckte fortfarande hans huvud, och förresten skulle han passa i rakat eftersom hans huvud hade en så vacker form. Den raka näsan hade kunnat tillhöra en indianhövding, så stolt var den.

Alexander vände sig mot Eva och stoppade henne med handen.

– Nej, stanna där! Camilla och jag måste reda ut det här nu en gång för alla.

Han vände sig mot den ilskna tjejen som nästan hoppade av ilska.

– Du är faktiskt ingen barnunge, och jag vet att jag aldrig kan ta din pappas plats, men… Alexander funderade en stund innan han fortsatte tala. Äh, kan vi inte bara prata med varandra som två vänner? Måste det alltid skrikas och bråkas?

Han sänkte sina händer som han sträckt ut mot flickan utan att få någon respons.

– Jag älskar Eva och vill att du skall trivas att ha mig här. Nu slutar vi munhuggas och går in i köket och fikar istället.

Utan att vänta på svar tog han Evas hand i sin och drog med henne ut i köket där Alexander tröstade sin kärlek så gott han kunde.

I hallen stod Camilla kvar en lång stund med ilskan ångande som ett lokomotiv. Lågt för sig själv sade hon ”Han skall få se den jäkeln. Han skall få se. Inom en månad skall han vara härifrån. Komma och bossa mig som om jag var hans dotter. Aldrig!” Muttrande gick hon upp till sitt rum, men kunde inte undgå att se sin mor gråtande luta sig mot Alexanders axel.

Uppe på rummet tryckte hon på strömbrytaren till sin dator och snart ljöd hög musik som gränsade till oljud.

Hon satte sig ned framför skrivbordet och började chatta med folk ute på nätet. Klagandet över hennes situation fyllde skärmen och de andra försökte trösta. En kille som kallade sig Fille poppade plötsligt upp på sidan och sökte hennes uppmärksamhet. Han sade sig veta råd mot idiotiska män som försökte bestämma, och bad Camilla mejla honom på en annan adress.
När hon gjort som han sade tog det bara några sekunder innan killen svarade.

”Vem är du?” skrev Camilla och sände iväg det.
”Nobody and anybody” svarade han och hon blev ännu mer nyfiken.

Långsamt lärde Camilla känna killen på andra sidan datorn och gillade vad hon såg.

När de chattade om jobbiga föräldrar gav han henne ett råd som hon trots tvekan skulle försöka använda.

I skydd av mörkret tassade Camilla på tå ned till köket iklädd bara trosor. Hon öppnade kylskåpet med ett ryck så att flaskorna som stod på hyllorna i dörren klirrade. Efter bara några sekunder hördes tveksamma steg.

– Hallå! Vem där? Alexanders yrvakna gestalt trädde in i köket.

I handen höll han ett baseballträ som tillhörde hennes döda pappa och blicken i ögonen var irriterad och arg.
När Alexander såg Camilla ställde han ner baseballträet och skrattade till, men lät lite irriterad.

– Jaha, var det bara du? Gud vad du skrämde mig. Vad gör du uppe nu?

Han ställde sig bakom Camilla och tittade in i kylskåpet.

– Är du hungrig? Hm, det förstår jag i sådana fall. Du åt ju aldrig någon kvällsmat, vad hände?

Styvfadern böjde sig framåt över henne och sträckte sig efter fatet med kyckling som blivit över.

– Kom så äter vi lite nattamat. Visserligen är det inte så bra för min mage… Han klappade sig över den platta muskulösa brädan och log. Men jag är nog lite sugen jag med.

De satte sig bredvid varandra och plockade med fingrarna i sig av maten.

Plötsligt sträckte Alexander fram en tjock vit kycklingbit till hennes mun. När hon girigt slickat i sig av det han gett henne, slickade han sig själv om fingrarna och blundade.
De tunna kalsongerna visade att han var började bli upphetsad, och styvfadern försökte inte dölja det för flickan.

Vänta lite, jag tror mamma gjorde i ordning juice som vi kan dricka till. Sa Camilla plötsligt.

Camilla reste sig upp och råkade i farten snudda hans bröst med sina. Utan att riktigt märka att hon gjort det hämtade Camilla bunken med drycken och ställde den på bordet. Alexander smekte henne snabbt över rumpan, så fort att hon inte ens var säker på att han gjort det.

– Måste vi alltid vara ovänner? Han tog Camillas hand och tryckte ned henne i stolen bredvid sig. Det vore mycket trevligare för oss alla om vi kunde enas och istället göra roliga saker tillsammans.

En hostning hördes från övervåningen och båda två stirrade tysta mot trappan, men ingen kom och de lutade huvudena ihop och fortsatte viskande prata med varandra.

– Mamma älskar dig, men jag har faktiskt en pappa även om han är död. Hon lade sitt ena ben tätt mot hans.

Alexander lyfte tvekande sin hand och lade den över hennes nacke.

– Jag kan aldrig ta hans plats, men du kan väl åtminstone låta mig leva med er? Jag har träffat Eva i ett år nu, och vi trivs tillsammans. Jag gillar dig Camilla. Du är en söt och sexig tjej som naturligtvis vill bestämma saker själv, men ibland, ja ibland måste vuxna vara med och bestämma.

Han flyttade sakta handen nästan omärkligt från nacken till bröstet vars bröstvårta styvnat och lockade hans erfarna fingrar.

– Jag gillar dig också, sade Camilla och gav honom plötsligt en smällkyss på munnen.

Han tyckte att den smakade som smultronen om sommaren, och hon doftade tvål.

I hans huvud startade en film som bestod av urgamla instinkter, men var fel så fel. Hans enorma kuk stod i salut och väntade darrande på att få beträda förbjudna marker som lockade.

Efter att hon lutat sig fram mot Alexander och kysst honom hoppade Camilla snabbt tillbaka till sin stol och var förvånad över sina känslor. Varför kände hon så? Tanken hade ju varit att sätta dit honom inte åka dit själv.

En snabb blick under bordet visade att den gett resultat och eggad av makten hon hade började Camilla lekfullt att reta honom med sin ena fot. Sakta, sakta drog hon under andäktig tystnad foten fram och tillbaka över hans ben. Gjorde hon rätt? I filmerna hon hade sett gjorde kvinnorna så för att retas med sina män.

Ingen sade ett ord och spänningen var så stor att den hade kunnat gå att ta på.

Alexander drog dröjande ner sina kalsonger så att hon såg hela hans stora vajande kuk. Camilla insåg direkt varför hennes mamma gillade honom. Hans kuk var enorm.Den stod lite snett uppåt men var så tung att den böjde av neråt lite. Alexander drog lite i kukskinnet och blottade hela sitt stora lila ollon. Det var fan stort som ett äpple. Efteråt log han inbjudande och klappade på sitt ena knä.

Camilla stirrade på hans feta kuk och kände plötsligt att det pirrade därnere av lust. Hennes händer längtade efter att nyfiket få utforska den., och långsamt, långsamt förflyttade hon sig från sin stol till hans knä.

Alexander kände att det sjöng i huvudet, och benen darrade av känslan som infann sig i hans hjärna. Camillas läppar glimmade inbjudande och hennes ögon var simmiga av åtrå. Hans kuk var hård och stor, väntande på att få träda in i det finaste som finns. Ungflickskött som aldrig fött barn, och kanske aldrig haft sex. Det dånade som av en vild fors i Alexanders öron och alla andra ljud försvann.

En kort sekund glimmade Evas ansikte förbi, men han tryckte snabbt undan synen och sade med hes röst.

– Du har en underbar kropp Camilla, och en vansinnigt sexig häck.

Hon flyttade sig lite närmare honom, och han kunde känna stjärtens rundning mot ena halvan av sin mage. Egentligen ville han ta tag i henne och våldsamt trycka ner henne över sin kuk för att till slut få utlopp för all energi som lagrats under sista timmen, men Alexander visste att han måste ta det försiktigt om han ville ha något så underbart som detta. Han tryckte sina läppar mot hennes nakna hals och fick sin belöning. Camilla famlade med oerfarna händer över hans organ och det var med stor svårighet han kunde hålla tillbaka.

– Har du knullat med någon förut? sade han hest och vände henne mot sig.
– Nej, bara hånglat. Hon andades kort och stötigt.
– Jag skall vara försiktig jag lovar.

Alexander reste henne upp för att hon skulle kunna kliva på.

Ta det nu sakta… sade han och beredde sig på njutningen som skulle komma.

Camilla blundade och sänkte sig så att hans kuk kunde komma in. Hennes ben darrade och svetten lackade i den smala rännan som gick på ryggen. Med långsamma rörelser började hon rida hansstora sköna kuk. Den fyllde henne till bredden. Det var underbart.

Hon kände med sin hand runt kukroten och upptäckte att endast halva kuken var inne och hon var redan uppfylld. Jävlar så skönt.

Camilla började långsamt gunga upp och ned och Alexander hjälpte henne åka på kuken genom att lyfta henne i sidorna. Hennes tajta fitta kramade runt hans kuk så skönt. Han tog tillfället i akt och lät sina händer smeka hela hennes sexiga unga kropp. Hennes bröst passade perfekt i hans stora händer.

– Gud så skön din kuk är, viskade Camilla. Den fyller mig totalt.
– Du är så skön, flicka. Så skön….

Alexander, som annars kunde knulla i timmar, kände hur hans kuk blev mjölkad av hennes unga fitta. Satsen ville komma ut. Men han vågade inte spruta i henne. Tänk om hon inte hade skydd. Just snyggt att göra henne gravid.

– Åh Alexander.. jag tror jag kommer.. åhh…

Camilla gnuggade sin klitta med högerhanden samtidigt som hon med en snabb ritt red Alexanders kuk. Så kom hennes förlösande orgasm. Hennes fitta kramade om möjligt ännu mer runt Alexanders kuk och han fick verkligen stålsätta sig för att inte fylla den med sin varma sats. Camillas orgasm var rejäl. Hon stönade och kved och fick till sist bita Alexander i axeln för att inte skrika ut den.

Hon småred lite på hans sprutvilliga kuk och hämtade sig från orgasmen. Hennes kropp var klart mjukare nu än innan.

– Gud så skönt, kved hon. Men du kon ju inte?
– Nja.. vågade inte spruta i dig.
– Tack! Jag har i och för sig piller men tack för att du är så omtänksam. Om du vill kan jag suga av dig, fortsatte hon

Om jag vill??? Tänkte Alexander..

– Ja gärna, sa han med ett stort leende.

Camilla klev av Alexanders kuk och de bytte snabbt plats. Med Camilla på stolen och Alexander stående framför henne var det bara för Camilla att gapa för att få in hans stora kuk i munnen. Hon fick bara in ollonet men sög så gott hon kunde på det. Hennes båda händer smekte och runkade kukskaftet under tiden.

Alexander trodde knappt det var sant. En liten näpen femtonråring satt och smaskade på hans nyknullade kuk. En kuk som snart skulle spruta. Han höll lite lätt om hennes huvud och försökte knulla hennes mun lite. Camilla tog emot en bit kuk ner i halsen men klarade inte det. Dock blev synen för mycket för Alexander. Det knöt sig i pungen och kuken svällde en storlek till.

– Fy fan.. Camilla… jag sprutar nu….

Camilla drog kuken ur munnen för att svara honom men i samma sekund sprutade Alexander. Med båda händerna runt kuken fick Camilla sitt livs första spermasprut rakt i ansiktet. Alexander sprutade mycket och länge och njöt av att Camilla inte ryggade undan från stålarna med sperma. Istället lät hon tungan glida över hans sprutande ollon och smakade glatt på sprutet. Camillas ansikte var totalt nerspurtat och Alexanders kuk började mjukna i hennes smårunkadne händer.

Plötsligt tänds lyset i köket, och i dörröppningen står Eva med tårarna sprutande. Hon greppar tag i flaskan som står på bordet och kastar den på Alexander som står naken med kuken i hennes dotters nersprutade mun. Ett högt kraschande och ljud av krossat glas fyller köket.

– Hur faan är du funtad? Hur kan du? Hon är ju ett barn. Dra åt helvete! Försvinn!

Eva vänder sig mot sin dotter arg så att hon skakar. Camilla sitter fortfarand eoch slickar i sig av den varma salta sperman.

– Och du min sköna, vad tänkte du på? Han är gammal nog att vara din pappa! Försvinn upp i ditt rum! Och ta de här med dig!

Eva kastar sin dotters trosor efter henne och vänder sig om igen mot sin Alexander.

– Varför? Varför?”

Han vänder insidan av händerna mot henne och drar upp axlarna i en uppgiven ”Förlåt mig-gest” och vet inte vad han skall göra först, krama om Eva eller ta på kalsongerna. Sekunden efter ber hon honom dra och kastar ut hans kläder genom ytterdörren. När Alexander lämnat huset iklädd bara sina kalsonger och skor med resten av kläderna över armen lägger sig Eva gråtande i sin säng.

Uppe i Camillas rum sätts datorn på och snart chattar hon med Fille som nyfiket frågar hur det gick.
”Problemet är avklarat” skriver hon kort och lägger sedan till ”Tack för tipset!”

Previous post

Hämnden är underbar

Next post

Kaffe med dopp

No Comment

Leave a reply