AgePlay

Den lilla fresterskan…

Lina särade på benen, sakta, det blev skönare så, dra ut på den pirrande känslan. Han kunde se trosorna nu det visste hon, eller kände snarare. Kjolen hade åkt upp långt upp på låren och blickarna från mannen smekte utanpå hennes vita trostyg. Överkroppen bakåt och tyngden på händerna som stödde mot det varma gräset. Hon älskade det här och när Lina tittade ner på sitt tajta linne så syntes bröstvårtorna tydligt nu genom tyget. Guuud vad skönt det var och så kåt hon blev…

Han hade tittat oavbrutet på henne redan i tunnelbanevagnen. Det är så klart att att han tittade, med så kort kjol och ett så tunt linne. Det var liksom hela iden med den klädseln. Så lätt det var, vilken makt hon kunde ha. Hon var 16 sedan två månader tillbaka och det senaste året hade Lina upptäckt hur mycket hon njöt av att klä sig så utmanande att männen vände sig om. Men hon var noga med att inte bli slampig. Den här mannen gjorde precis som alla andra, följde efter henne när hon klev av. Hon blev inte rädd, fast hon såg i ögonvrån att han följde henne då hon gick mot parken intill. Det var ju mitt på dan och hon njöt av alla blickar från både män och kvinnor.

Platsen i parken var strategiskt vald. Lagom mycket folk i rörelse runt omkring om han skulle få för sig något. Placeringen av bänken där han satt, på lagom avstånd för att se allt. Den här sommaren hade hon varit här många gånger, minst ett par i veckan. Det gick alltid till på samma sätt, ett par resor fram och tillbaka på tunnelbanans gröna linje. Till slut, någon kille eller man som hängde sig kvar och naglade fast henne med blicken. Då gick hon av, alltid vid Skanstull, alltid samma uppgång alltid samma väg hit. De allra slemmigaste lurade Lina lätt bort genom en snabbt rusa på igen innan vagnens dörrar gick igen.

De som såg OK ut gav hon bara en blick när hon gick av så följde de snällt efter, mer behövdes inte. Sedan gällde bara att gå tillräckligt sakta och utmanande hit. Närmade de sig oroväckande snabbt skyndade hon på lite, verkade de tveka och sakta ner räckte det bara med en blick över axeln. En lek, en farlig lek? Kanske, men mitt på dagen och bland folk, ändå inte, tänkte hon.

Men varje gång sändes signaler av upphetsning längs med hennes ryggrad och ner mellan benen, ut i låren och upp igen. Lina njöt av allt i fulla drag. Hon var tvungen att visa upp sig på något vis, det gick som en röd tråd genom hela hennes uppväxt, hon älskade verkligen sin egen kropp och dess uppenbara dragningskraft på män.

Mannen som satt på bänken nu såg ut som hennes pappa, eller nä… men han var i alla fall i samma ålder. Han såg snäll ut och den här gången var det hennes avsikt att ge ordentlig valuta för hans tittande. Den lilla svarta, lätta sommarkjolen dolde ingenting när hon satt med knäna uppdragna på det här viset. Lina funderade på om hon skulle dra trosorna åt sidan eller om det var läge att lyfta lite på stjärten och dra ner dem helt. Hon såg omkring sig, det var inte så mycket folk i rörelse i dag så kanske. Hon satte sig lite mer upprätt, vek in ett ben under sig och lättade på stjärten, den lilla vita trosan gled lätt av med en snabb rörelse med ena handen. Snabbt drog hon av den från först det ena benet sedan det andra.

Trosan for snabbt ner i den lilla väskan, kanske märkte han inte ens vad som hände. Han skulle snart få se ändå tänkte hon. Solen värmde hennes smala lår och hon lutade sig lättjefullt tillbaka på armbågarna igen. Så där, så sära på knäna lite, hans blick vänd mot henne hela tiden. Lina kunde se på honom mellan sina knän och hur han redan lagt en hand i knät, den rörde sig sakta men rytmiskt. Hon förde benen ytterligare isär och hon kände hur en solstråle nådde ända in, nu skulle han väl se ordentligt, tänkte hon och njöt av solen.

Det gick några småkillar 50 meter bort och några pensionärer satt på en bänk en bit bort. Ingen verkade lägga märke till hennes lilla lek förutom mannen på bänken som nu uppenbarligen stoppat in ett par fingrar i gylfen och verkligen gjorde det skönt för sig. Han verkade inte så bekymrad över att någon plötsligt kunde komma längs gångvägen där han satt. Eller så brydde han sig helt enkelt inte. Hon kände plötsligt för att stoppa ner en hand mellan sina egna ben och så gjorde hon. Ett finger letade sig innanför kjolen och gled in i springan som vid det här laget var ordentligt fuktig. Å, gud så skönt.

Lina tog ett djupt andetag och i samma sekund ser hon mannen resa sig från bänken och börja stega sig uppför grässlänten där hon satt. Det här hade hon inte räknat med och hennes första impuls var att resa sig upp och springa iväg, men det kändes också en smula pinsamt. Det var ju hon som satt igång det hela och förresten, hon fick väl sitta var hon ville, tänkte hon trotsigt. Hon tog bort handen och slätade ut kjolen en aning för säkerhets skull.

– Hej, mannen nickade åt henne och satte sig i ner gräset, en meter ifrån henne. Det är skönt i solen, eller ut?

Hon tittade på honom och kom inte för sig att säga nåt.

– Se inte så arg ut, sa mannen och log mot henne.

Såg hon arg ut? Tänkte Lina. Ja kanske lite chockad över att han tog kontakt så här, det hade hon inte riktigt räknat med. Han såg fortfarande snäll ut, glasögon, prydligt hår, kavaj, snygg sommarskjorta och faktiskt inte osnygg heller. Kanske är han 40-45, som min pappa, typ… tänkte hon

– Ja… förlåt om jag satte mig men ibland är det mysigare att njuta av solen tillsammans, tycker jag. Är det OK att sitter här? Eller har jag sabbat allt nu?
– Nej jo… äh, det gör inget.
– För jag tänkte… fortsatte han, det är lite farligt det du gör, jag skulle ju kunna vara vilket pervo som helst. Nu är jag inte det, men tänk dig.

Plötsligt blev hon alldeles kall, och visst, hon insåg att han hade en poäng.

-Jag vill gärna fortsätta att titta på dig. Och jag kan gärna visa lite av mig också, om du vill alltså, jag är också nästan alltid kåt, speciellt såna här vackra dagar. Kan vi inte sätta oss där istället? han nickade upp mot den täta häcken som gränsade mot cykelbanan bakom dem.

Hon tittade bakåt och nickade mot honom, där skulle det bara vara insyn framifrån men ändå inte för avskiljt. Han hade redan rest sig och var på väg med kavajen övar axeln. Lina reste sig, såg till att mobiltelefonen för säkerhets skull låg lättillgänglig i handväskan och släntrade efter. Mannen hade brett ut kavajen över gräset och satt sig ner. Hon såg att hans gylf glipade en aning öppen och det fick tillbaka den pirrande känslan i kroppen. Hon kände att hon var tvungen att säga något innan hon satte sig ner, sedan skulle det vara för sent.

-Asså, du rör mig inte… för då skriker jag… det lovar jag, bara så du fattar.

Han slog ut med armarna och såg oskyldig ut som ett barn. Han förklarade att hon inte behövde vara orolig och så satte hon sig. Han presenterade sig som Tom och berättade hur snygg han tyckte att hon var, hur han hade fått syn på henne redan på tunnelbanan och inte kunnat slita blicken från henne. Hur kåt hon hade gjort honom och hur han känt att att han skulle fått ångra det hela livet om han inte kommit fram och tagit kontakt. Hela tiden han berättade syntes glipan i gylfen och hon kände fortfarande pirret där nere. Hon visste ju att hon också skulle få visa upp sig på närmare håll nu, det gjorde henne ännu mer upphetsad.

Lina satte sig ner i gräset igen, en meter ifrån honom.

– Jag gör ingenting, jag bara sitter här i gräset och njuter av solen. Han sneglade på henne med ett leende.

Han var väldigt snygg faktiskt, tänkte hon.

– Man blir rätt kåt av solen och alla lättklädda människor, eller hur? Han tittade rakt framför sig.
– Mmm…

hon lutade sig bakåt på armbågarna igen och strök med handen över den platta magen. Hon drog upp ett knä och kjolen gled undan från låret en aning. Hon älskade verkligen att visa upp sin kropp. Hon drog upp ett knä till och den lilla kjolen la sig till rätta runt höften. Sakta särade hon på knäna och lät honom se.

Lina tyckte själv att hon skötte om sig där nere. Det lilla hår hon fått hade hon ansat till ett streck, som en förlängning av skåran som var helt renrakad och väl synlig. Hon hörde hur mannen drog efter andan och hon tittade honom i ögonen. En hand där nere nu, pekfingret in en liten bit. Mmm… solen värmde skönt där nere.

– Titta du bara, sa hon lågt och såg rakt in i Toms blå ögon.

Toms egen hand hade sökt sig in i gylfen och rörde sig nu rytmiskt. Lina tittade ner på sitt linne och strök med andra handens fingrar över brösten. Bröstvårtorna var styva och syntes tydligt genom det tunna tyget. Fascinerad såg hon hur Tom lirkade fram sin stora stenhårda kuk ur byxorna och började runka den. Hon hade aldrig sett en fullvuxen så där hård och styv på nära håll och i verkligheten. Denna var dessutom enorm. Det rann till ordentligt i Lina och hon drog ner linnet och blottade den ena bröstvårtan.

Tom ökade takten i sitt runkande och Lina tryckte in sitt långfinger ordentligt i fittan. Hon riktigt knullade sin lilla fitta med fingret. Så skönt det var. Det var bara 50 meter ner till cykel- och gångvägen nedanför kullen. Hon kunde se alla sommarklädda människor som inte hade en aning om vad “Pappan och hans tonårsdotter” gjorde där uppe.

Tom såg på henne med vattniga ögon och rörde handen snabbt upp och nerför sin styva stake. Lina förstod att det skulle gå för honom snart och såg fram emot att se när det sprutade och bredde ut benen lite extra för att ge ordentlig valuta.

– Gillar du den? Frågade Tom plötsligt
– Jaa… sa hon lite blygt. Den är väldigt stor. Är du nära?
– Väldigt nära. Vill du se när jag sprutar?
– Mmm… tror jag kommer också då.

Då sprutade Tom. Den första strålen träffade Linas linne och en stor fläck bildades. Nästa skott träffade precis mellan hennes bröst och det rann ner över dem. En lång tjock stråle träffade henne rakt på underläppen och hon stirrade storögt på den stora kuken som tömde sin varma sats. Hennes lilla tunga fångade upp sperman som träffat hennes underläpp och hon kände att hon gillade smaken. Under hela Toms sprut hade hon frenetiskt smekt sin fitta. Hon var snart där. Snart skulle hon få komma…

Tom sken han upp i ett skevt leende.

-Förlåt, det gick visst…. eller jag ska kanske säga tack… för att jag fick se…. typ…. du då? Han såg lite förläget på henne.
– Snart… snart… Frustade Lina.

Plötsligt la sig Tom rakt mellan hennes ben och lät tungan träffa hennes lilla klitta. Den slickade som en tok över hennes lilla knopp och hon hade aldrig någonsin känt något liknande. Instinktivt tog hon tag i Toms huvud och pressade det mot sin fitta. Hennes orgasm kom som ett expresståg.

Tom utnyttjade situationen och lät ett finger sakta glida in i hennes lilla tajta fitta. Lina nästan skrek ut sin orgasm och fick hålla för sin mun med ena handen. Tom lät hela hennes orgasm rida ut innan han långsamt drog ut fingret, pussade lite försiktigt på hennes fitta och satte sig upp igen.

Lina var rödblommig om kinderna. Hon andades tungt och hennes ögon var stora och våta.

Lina rättade till kjolen lite, det kändes konstigt att fortsätta nu när det gått för dem båda. Lina la händerna i knät och tryckte ner kjolen mellan benen.

– Men du, du ska få mitt mobilnummer om du skulle vilja göra mer spännande saker någon dag, sommaren är ju lång, vi kan ju åka och bada eller så, nån dag…Han plockade fram en penna ur kavajen och skrev något på ett gammalt kvitto. Tom: och så hans nummer, stod det och Lina pulade ner lappen i handväskan. Sällan, tänkte hon och reste sig upp. Eller?

-OK, kanske, hej då sa hon och gav honom en snabb puss på kinden. Hon gick snabbt nerför grässlänten. Hon kände hur det var alldeles blött mellan låren och hoppades att det inte skulle synas nedanför kjolen innan hon kom hem. Fläcken på linnet hade torkat och syntes knappt.

Hem, fort nu, sängen snabbt, näcka, här ska pullas.

Dagen efter skickade hon ett sms till Tom.
“Jag vet ett ställe där vi kan vara helt ostörda… intresserad? /Lina

Det var han…

Previous post

En hjälpande hand...

Next post

Felicia åker båt...

No Comment

Leave a reply