AgePlay

C.S.I är bäst

Det var bara Josefin som gillade tv serien CSI. Inte ens Alexander, Josefins mors nya kille, eller gubbe som hon i egentligen tyckte att han var, gillade serien. Alexander var lite över 40 år gammal, trodde hon. Men hennes mor tyckte att han var väldigt lik George Clooney. Josefins mor orkade inte sitta framför TV’n så länge och gick ofta och la sig tidigt på kvällarna. Alexander däremot hade svårt att somna och brukade ta ett sömnpiller i sista reklampausen för att kunna somna ordentligt.

En torsdagkväll före ett avsnitt av CSI, så somnade Alexander i soffan, eftersom han tagit sin sömntablett alldeles för tidigt. Josefin försökte väcka honom genom att nypa och skaka i honom men Alexander sov som en stock, sittande mitt i soffan. Möbeln var inte avlång nog för att hon skulle kunna ligga i den, nu när Alexander satt ivägen. Josefin drog filten över sig och la sig med huvudet i hans knä. Alexander snarkade så att hon fick höja ljudet för att kunna titta.

Josefin låg lite obekvämt och upptäckte snart att det var för att hon låg med huvudet på hans slaka men feta snopp. Hon kände försiktigt med handen runt kukens konturer, utanpå hans slitna svarta träningsbyxor. Hon tittade upp på Alexander men han sov fortfarande hårt och snarkade ljudligt. Hon la ner huvudet igen. Nu lite högre upp på hans midja, men behöll handen ovan på bulan i de mjuka byxorna. I första reklampausen kikade hon nyfiket in under byxkanten. Bara för att hon inte hade nått bättre för sig, tänkte hon. Josefin spärrade upp ögonen av förvåning, när hon såg att han inte hade några kalsonger på sig under byxorna. Där under i dunklet kunde hon ana en tjock men slak kuk med ett halvt blottat ollon. När sedan programmet startade igen kunde hon inte låta bli att tänka på Alexanders feta kuk som bara låg där, ett par centimeter från hennes ansikte. Försiktigt drog hon ner hans byxlinning lite. Det var allt som behövdes för att kuken skulle ligga helt synlig framför henne. Hon lyssnade koncentrerat på Alexanders snarkningar för att höra om han höll på att vakna.

Josefin älskade att suga kuk. Hon hade sugit av sin första och enda pojkvän flera gånger. Enda problemet var att han kom nästan omedelbart, så fort hon rörde med läpparna om hans lilla ollon . Hennes pojkväns kuk var mycket mindre än Alexanders. Den här är ju inte ens hård, tänkte Josefin och klämde lite runt kukroten.

Hon fortsatte att titta på tv’n men höll hans kuk i handen och drog lite lätt i den. Hon var nu väldigt nyfiken på om den kunde bli större än så här. Först slickade hon på den en gång, sedan en gång till. Den luktade lite svett. Hon kände med sina fingertoppar längst de tjocka ådrorna runt kukroten. Efter en kort stund så sög hon lite lätt på ollonet och slickade med tungan runt ollonet och under förhuden. Det smakade lite salt och snuskigt på ett upphetsande sätt. Kuken började snart att stelna i hennes grepp och hon kände fascinerat hur ollonet växte i munnen på henne. Till Josefins förvåning växte sig kuken snart så stor och hård att hon knappt inte nådde runt den. Alexander snarkade fortfarande ljudligt.

Josefin tvekade. Hon hade nu båda händerna runt den stora kuken. Hon borde stoppa tillbaka den i hans byxor. Tänk om han vaknade. Tänk om hennes mor kom på henne. Hon fortsatte att titta på CSI avsnittet kunde inte sluta att slicka upp och ner längs den långa varma kuken. Bara lite till tänkte hon. När avsnittet var slut skulle hon sluta. Hennes vårtgårdar styvnade och hon fick en svag sugande känsla mellan benen.

Hon fortsatte att suga allt mer intensivare medan hon lekte med hans stora pungkulor och runkade honom allt snabbare. Snart kände hon hur kuken ryckte till och sprutade en tjock stråle varm sperma rakt ner i halsen på henne. Den stora kuken fortsatte pumpa ut varm sperma och Josefin sög för allt hon var värd. Hon svalde snabbt och sög i sig resten av satsen som flödade ut ur ollonet, utan att en droppe kom på Alexanders shorts. Sedan höll hon kuken i munnen medan den slaknade. Hon pumpade ur det sista med handen, innan hon stoppade tillbaka den renslickade kuken i shortsen igen.

Josefin låg kvar en stund och såg klart på avsnittet innan hon tassade i säng.

Nästa vecka samma tid så låg Josefin med huvudet i hans knä igen. Denna gång var hon ivrigare och Alexander han knappt börja snarka innan hon började massera hans kuk med sin mun. Alexander som drömt att någon sög av honom förra veckan, insåg inte att det inte var någon dröm. När han sömndrucket vaknade sög hon ljudligt och slickade på hans kuk som om det var en stor polkagrisstång. Josefin märkte att han slutade rossla och slutade genast upp med vad hon gjorde och tryckte ner kuken under hans shorts och fortsatte oskyldigt att titta på TV igen. Alexander undrade först om han verkligen inte bara drömde igen men somnade snart om. Men så fort han snarkade till så omslöt hennes varma läppar kukhuvudet. Han vaknade till åter igen precis innan han sprutade i hennes lilla mun och ut över henens kinder. Sedan somnade han om igen.

Nästa vecka låtsade Alexander att han tog sömntabletter och somnade realistiskt framför TV’n igen. Josefin la sig snart med huvudet i hans skrev och efter en kort stund kände han hur hon trevade med handen i hans byxor. Josefin misstänkte att Alexander inte riktigt sov ordentligt men hennes kukbegär hade bara blivit större och större sedan hon börjat suga av hans stora feta goda kuk. Hon tvekade flera minuter innan hon tillslut försiktigt omslöt kuken med sina varma mjuka sugande läppar.

Alexander trodde inte sina ögon då han såg hennes blonda huvud guppa upp och ner i hans knä. När han stönade till slutade hon med ens att suga. Det var ingen dröm. När hon inte fortsatte att suga honom så låtsades han snarka. Genast tog hon hans kuk i sin hungriga mun och sög och runkade den. Det var fantastiskt skönt och upphetsande. Josefins mor brukade visserligen suga av honom men hennes dotter sög verkligen med en otrolig intensiv inlevelse. Hon är ung och kåt tänkte han. Hon tror att jag sover och inte märker nått. Alexander försökte slappna av och spela med. Om hon vill smaka min kuk så är det ok för mig tänkte han. Jag är ju helt oskyldig, försökte han övertyga sig själv. Snart sprutade han och kom hårdare och mer än någonsin. Josefin svalde och slickade girigt i sig hela satsen. Hon runkade honom skönt genom hela sprutet och ALexander såg hur hans varma sperma sipprade ut mellan hennes sexiga läppar. Det hade Alexander aldrig varit med om förr och han fann det otroligt upphetsande.

För varje vecka som gick blev Josefin mer och mer övertygad om att Alexander bara låtsades att sova medan han egentligen både såg på CSI avsnittet och njöt av hennes hemliga behandling. På vardagarna låtsades de som ingenting men sent på kvällen mitt i veckan kröp de rituellt upp i soffan enligt sin tysta överenskommelse. Men Josefin sög bara på hans kuk om han låg blixtstilla och åtminstone andades djupt. Så fort Alexander rörde på sig, om så bara för att klia sig i mustaschen, så stoppade hon snabbt ner den ådriga, salivglänsande pålen i hans byxor igen.

Efter några veckor så började CSI repriserna att sändas mycket senare på kvällen och när programmet väl började så sov Josefin, medan Alexander var klarvaken. Sömntabletter ville han ju inte ta om hon skulle vakna och krypa över till honom. Han satt och sneglade på henne där hon låg på soffan och snarkade lite lätt. Ibland gäspade hon, tittade upp på TV’n och sträckte på sig, på sin lilla del av soffan, men somnade igen, så snart hon la ner huvudet på soffkudden. Hon hade på sig en lång t-shirt som hade åkt upp och blottade hennes bakdel och ett par åtsittande röda spetstrosor. Trosorna skar in mellan hennes fasta runda skinkor och läpparna på hennes bulliga bakmusade fitta.

Efter nästa reklampaus la han sig försiktigt bakom henne och strök lite lätt med handen över hennes hår, axlar, midja och ner över skinkorna. Han klämde lite lätt på hennes fylliga skinkor och kände hur det snabbt hårdnade i hans byxor. Han kunde inte låta bli att föra in handen mellan skinkorna och smeka hennes bulliga, varma fitta, genom det tunna tyget. Han klämde, kände och tryckte mycket försiktigt och hittade snart hennes stjärthål och skåran i hennes förbjudna bulle. Alexander tog fram sin nu fullt eregerade kuk och nosade lite mellan hennes ben. Han flyttade sig sedan till en lite bättre position så att han låg precis bakom henne och spände ner kuken mellan hennes lår. När han sedan släppte så fjädrade kuken tillbaka och tryckte upp mellan hennes fittläppar. Han juckade sakta lite försiktigt mot henne och kramade hennes skinka med handen.

Plötsligt kände han en våt fläck på tyget precis där hennes fitthål borde vara. Han kände efter med handen och masserade den lite. Fläcken växte snabbt och färgade tyget mörkt. Alexander masserade den våta fläcken med sitt stora bultande ollon och försökte få in ett finger under tyget, för att vika undan det för att komma åt bättre. Nu kan hon inte sova, tänkte han. Så våt som hon är. Hon måste spela att hon sover, tänkte han, men hon rörde sig inte utan snarkade fortfarande lätt. Girigt försökte han bända bort det åtsittande tyget utan större framgång. Plötsligt kände han att han var på väg att komma och innan han kunde göra någonting sprutade han sin stora varma sats över och mellan hennes skinkor. Snabbt slet han av sig sin t-shirt och torkade upp satsen med den. När han fått bort det mesta glänste Josefins spermapolerade skinkor i skenet från TV’n. Alexander skyndade sig att hämta lite hushållspapper för att torka bort resten. När han kom in i vardagsrummet igen var TV’n avstängd och Josefin var borta. Han låg länge sömnlös den kvällen och undrade om Josefin varit vaken hela tiden.

Josefin som somnat, vaknade av att något petade henne i baken. När hon sömnigt insåg att det var Alexanders kuk som gled mellan hennes ben blev hon med ens plaskvåt mellan benen. Hon undrade både förfärat och upphetsat om han tänkte knulla henne på soffan eller bara smeka henne. Hon vågade inte röra sig och låtsades att hon sov. Hade han varit vaken när hon sög av honom, tänkte hon förfärat. Hon kände snart hur hans otåliga fingrar ville in under troskanten. Hon hoppades att han skulle slita av henne trosorna och trycka in sin kuk i hennes savande fitta men istället så grymtade han till och hon kände hur hans underbara varma sperma landade på hennes skinkor.

Näst vecka somnade Josefin på en gång under en filt i soffan. Alexander lyckades vänta i tio minuter innan han bara var tvungen att känna lite på hennes bakdel. Försiktigt gled han in under filten bakom henne och smekte henne på ryggen innan förde ner handen över hennes skinkor. Denna gången hade hon ett långt nattlinne på sig och när hans hand kommit in under linnet hoppade hans kuk bokstavligen till, när han upptäckte att hon inte hade några trosor på sig. När han sedan försiktigt trevade mellan hennes skinkor så stack han av misstag in fingret i hennes redan väldigt våta och trånga fitthål. En tung doft av ung våt fitta nådde snart Alexanders näsa.

Snabbt hade kuken tagit handens plats och gled in mellan hennes ben och möttes av en mycket våt fittskåra. Han tyckte plötsligt att hon tryckte sig bakåt mot honom fast hon fortfarande snarkade. Alexander kände värmen från hennes heta hål och pressade in ollonet mellan läpparna. Hon var otroligt varm och trång. Sakta kom han in millimeter för millimeter. När han pressat in mer än halva kuken i henne låg han stilla en lång stund och smekte hennes bröst utan på linnet. Hans hand darrade av upphetsning. När CSI avsnittet snart var slut vågade han jucka lite. Hennes trånga sköna fittlppar klämnde runt hans ollon på ett sätt han inte trodde var möjligt. Fittan nästan sög in kuken. Hans juck blev lite modigare och Alexande kände att han snart skulle spruta. Långsamt men bestämt knullade han lite till innan han bet sig i läppen och sprutade hennes fitta full. Kuken slaknade snart och han gled ut och försvann in på toaletten.

När han kom ut igen hörde han hur hon klev in i duschen på övervåningen. Denna gång hade hon definitivt inte sovit, men körde med samma osagda regler som tidigare, fast nu med ombytta roller förstås. Alexander hade ingenting alls emot detta. Det gjorde det lättare att låtsas som ingenting under vardagarna. Om Josefins mor fick reda på att han knullade hennes tonårsdotter skulle hon kasta ut honom ur huset.

Nästa vecka hade Josefin somnat på mage med benen uppdragna under sig. Så att baken putade upp i luften. Hon gnydde lite mellan de tillgjorda snarkningarna och vickade lite på baken fram och tillbaka. När hon till slut själv sakta drog upp filten och blottade sin ändlyckt såg Alexander hur det bokstavligen rann fittsaft ur hennes skåra och ner mellan hennes lår. Alexander kröp snabbt upp och körde in sin kuk i hennes tonårs fitta. Han knullade hennes trånga fitta hårt bakifrån medan hon stönade lågt i sömnen med huvudet inborrad i en kudde. Hon klämde orgasmiskt runt hans kuk medan han tömde sin varma kuksås i henne.

Nästa vecka låg hon på rygg med särade ben. Alexander knullade henne i missionären och slickade hennes unga toppiga bröst. Förbjudna bakelser, tänkte han. Han drog sig ur och sprejade ner hennes bröst och hals. Lite kom på hennes läppar och han såg hur hennes tunga snabbt slickade i sig satsen.

Där nästa vecka låg hon på sidan igen. De låg under filten och Alexander hade precis trängt in i henne då Josefins mor plötsligt kom in i vardagsrummet. Alexander stirrade chockad på henne men insåg snart lättat att hon inte såg var han gömt kuken någonstans.

– Men Josefin, sa hon och klappade henne lite lätt på kinden. Gå och lägg dig i din säng. Du ska ju upp tidigt i morgon. Alexander bara stirrade på henne. Du ser också ut att behöva sova, sa hon till Alexander och skakade sedan i Josefins axel för att få henne att vakna.

När Josefin ändå inte vaknade så slet hon bort filten från dem.

– Men Alexander vad gör du! Skrek Josefins mor när hon såg Alexanders kuk in borrad mellan hennes skinkor. Sedan tog hon tag i örat på honom och drog upp honom ur soffan som om han var en liten olydig pojke. Ligger du och knullar Josefin medan hon sover? Att du inte skäms. Det var tur för dig att hon inte vaknade. Hur tror du att det skulle kännas för henne om hon visste att en gammal kåt gubbkuk petade henne i musen!?

– Josefin, du måste vakna nu det är morgon, du kommer för sent. Josefin satte sig genast yrvaket upp i soffan och stirrade storögt på sin mor som stod lutad över henne. När hon tittade bakom sig, så såg hon att hon var ensam i soffan. Det var morgon.

Fortsättning följer….

Previous post

Kojan

Next post

Första dejten

No Comment

Leave a reply