AgePlay

Bland kojor och stall

Stämningen var tät i det lilla rummet. Så vibrerande av upphetsning, osäkerhet och kåthet att man nästan kunde ta på den.

Jag tittade med storögd lystnad på flickan som stod mitt emot mig på golvet. Vi befann oss i en liten brädkoja som jag byggt till min bästa kompis Patricks barn. Jag var väldigt stolt över mitt byggnadsverk, och såg till att grabbarna som skulle få den, hade allt de behövde i en koja. I en låda i ett hörn låg några skatter. Varsin morakniv, hammare, spik och det värdefullaste av allt. Några sönderlästa porrtidningar.

Jag mindes själv hur jag i min ungdom många gånger hade legat på de gamla madrasserna i vår koja, läst, kommenterat och förstulet jämkat våra styva pickar tillrätta i byxorna.

En gång hade det till och med hänt att vi tagit fram våra stoltheter och runkat. Nyfiket sneglande på varandra. Och utan att våga medge för den andre hur upphetsande det var att runka tillsammans hade vi sprutat våra satser på golvet. Efteråt tittade vi generat på varandra men dagen efter satt vi där igen med kukarna i högsta hugg och fyllde golvet med ung pojksperma, samtidigt som vi fantiserade om olika tjejer som vi träffat på.

Patrick hade en dotter, Tanja. Jag tyckte egentligen att hon var ett riktigt plågoris. Jämt skulle hon hänga efter mig, snoka och lägga sig i. Jag fick nästan aldrig vara ifred. Men det var ett par år sedan nu. Hon växte till sig, och jag brukade faktiskt snegla i smyg på henne. Hon hade blivit riktigt söt. Och under tröjan kunde man ana att det började hända saker. Numera var hon inte alls lika efterhängsen. Hon blev mer och mer intresserad av tjejkompisar, musik och smink verkade det som.

Den här dagen hade jag som vanligt kommit för att träffa Patrick. Jag klev in utan att knacka, precis som jag alltid brukade. Vid köksbordet satt Tanja och tuggade på en macka. Patrick hade tagit de andra barnen för att köpa kläder och skulle inte komma hem förrän till kvällen.

Jag tittade lystet på lillasystern. Hon var för dagen iförd ett tajt, vitt linne och kortkort kjol. Det långa blonda håret hade hon samlat ihop i en hästsvans. Jag slog mig ner och tog en kopp kaffe och vi pratade en stund. Till slut hade jag fått henne att gå med till kojan för att “ha lite skoj”. Så väldigt intresserad var hon väl inte men jag hade ett hemligt vapen. En stor påse med hennes favoritgodis. Hon var alldeles tokig i en speciell sorts godis, och gjorde nästan vad som helst för att få det. Hon ställde alltid upp, bara hon fick sitt godis. Nu stod hon där mitt emot mig i kojan och väntade på vad som skulle ske.

– Har du BH ? undrade jag.
Hon skakade på huvudet.
– Ta av dig tröjan!
– Vaa!

Tanja blev eldröd i ansiktet. Frestande höll jag upp godispåsen framför henne. Med blicken fäst på påsen började hon långsamt dra upp toppen. Så blev hon stående men det lilla plagget i ena handen. Hänfört stirrade jag på hennes små bröst. Det var egentligen bara små kullar ännu, med en liten söt perfekt bröstvårta längst ut omgiven av en liten ljusbrun vårtgård. Men det var riktiga flickbröst.

Jag tog ett steg emot henne och grep efter tuttarna. Hon ryggade tillbaka lite, men blev sedan stående och lät mig hållas. Skälvande av åtrå tog jag ett bröst i varje hand och smekte försiktigt. Kramade lite lätt. Så underbara de kändes. Så mjuka, och ändå så fasta, nästan lite gummiaktiga. Kunde inte få nog, klämde och smekte.

– Gillar du dom? undrade Tanja

Jag nickade, drog henne med till madrassen och fick ner henne på rygg. Lade mig ner bredvid henne, närmade min mun till hennes högra bröstvårta samtidigt som jag sneglade på henne för att se om hon skulle protestera. När jag inte hörde något, sträckte jag försiktigt ut tungan och slickade prövande på bröstet. Smakade väl egentligen inget speciellt, men upphetsande var det, så jag fortsatte. Koncentrerade mig på vårtan, sög in den i munnen, diade på den, lekte med tungan. Mysigt, men nu ville jag se mer.

Helt opåverkad var nog inte Tanja heller, för när jag tittade upp såg jag att hon låg med slutna ögon och log för sig själv. När jag slutade suga tittade hon upp på mig.

– Var det skönt? undrade jag.

En nick till svar.

– Visa fittan, kommenderade jag sedan.

Hon tittade på mig en lång stund. Så drog hon sakta upp kjolen över magen, så att hennes vita tunna bomulls trosor kom till synes. Så drog hon bandet mellan benen åt sidan, och jag kunde njuta av synen av en riktig flickfitta. En läcker skåra, många intressanta veck och vrår att utforska. Glest bevuxen med ljusa, lockiga hårstrån. Jag sträckte fram handen för att känna, men då släppte Tanja tillbaka trosan och drog sig undan.

– Nej, du får inte.
– Visa lite mera, jag lovar att inte röra dig.

Kanske låter hon mig känna sen, om hon blir riktigt kåt, tänkte jag. Åter drog hon undan trosan och avslöjade sitt underverk. Efter lite anvisningar drog hon isär sina blygdläppar och lät mig skåda in i härligheten. Böjde mig fram för att försöka fånga doften av hennes kvinnlighet, men hon drog sig undan. Nu började det verkligen bli trångt i byxorna, kuken spände mot tyget så att det gjorde riktigt ont. Jag knäppte upp jeans shortsen som jag hade på mig och drog ner dom tillsammans med kalsingarna. Genast fjädrade staken ut, jag kunde se att Tanja tittade med stora ögon på min stora hårda kuk

– Har du sett nån kuk förut?
– Nää… eller inte så stor
– Känn på den!

Jag makade mig lite närmare, och Tanja satte sig upp. Lite tveksamt grep hon tag runt skaftet, satt sen och kramade, verkade inte riktigt veta vad hon skulle ta sig till med sin nya leksak.

– Gör så här, instruerade jag, la min hand ovanpå hennes och visade henne dom välbekanta rörelserna.

Jag släppte taget och Tanja fortsatte att runka mig med lite valhänta rörelser. Hon makade sig tillrätta, vek in benen under sig och satt på knä. Böjde sig lite framåt och studerade nyfiket staken som hon bearbetade. Hon tittade upp på mig:

– Är det bra?
– Jättebra, sa jag njutningsfullt.

Hon släppte greppet och lutade sig tillbaka.

– Nej, jag menade inte att du skulle sluta, fortsätt.
– Jag vet inte, jag blir så trött i armen.
– Bara lite, snälla!
– Ok då, men bara lite till.

Åter tog hon tag och började dra upp och ner.

– Vill du smaka lite?
– Näe, aldrig i livet! Duger inte det här så får det vara.
– Nej nej, det är jättebra, fortsätt bara. Kanske lite snabbare.

Lydigt ökade hon takten. Jag började känna dom välbekanta ilningarna, men jag höll emot så gott jag kunde. Ville dra ut på det sköna så länge som möjligt. Tittade ner på den söta Tanja, som med bar överkropp snällt runkade mig.

– Lite fortare, stönade jag fram.

Tanja runkade nu min kuk fullt ut. Hon blev proffs på bara några minuter.

Jag låg lite obekvämt och bestände mig för att vi skulle byta plats. Drog runt Tanja så hon kom på rygg och jag stod på knä bredvid henne. Hennes hand letade sig själv tillbaka till kuken och hon började sakta runka den igen. Försiktigt klev jag över henns så jag stod gränsle över hennes späda sexiga kropp.

Jag tittade ner och höll på att gå åt av kåtrus. Den lilla näpna tonårstjejen med min stora hårda kuk i sina händer. Min stora 45-åriga kuk. Det var så otroligt sexigt och porrigt.

Plötsligt kunde jag inte hålla mig längre. Med en våldsam krampryckning sprutade den första strålen ut och träffade Tanja rätt i ansiktet. Överraskat öppnade hon munnen och ett litet tjut kom över hennes läppar. Hon slutade dock inte runka min nu sprutande kuk och sperman regnade ner över hennes lilla ansikte.Hon lyckades vrida kuken lite åt sidan för att slippa få mera sats i ansiktet. Istället träffade strålarna ett av hennes sköna bröst. Nu vred hon tillbaka kuken och dom följande spruten hamnade på hennes kinder, läppar och näsa.

Tanja flög upp från madrassen, alldeles röd i ansiktet med sperman rinnande nerför hennes ansikte, ner över brösten. Hon ryckte till sig min tröja och torkade av det värsta, så slet hon åt sig toppen och godispåsen och sprang ut genom dörren.

– Fy fan va äckligt, rakt i ansiktet. Varför sa du inget? skrek hon när hon försvann ut.

Utmattad lutade jag mig tillbaka. Det var väl inte direkt så här som jag hade tänkt mig att det skulle gå, men skönt var det ju i alla fall. Och så hade jag ju fått se hur Tanja såg ut under kläderna. Hon lugnar sig nog snart, tänkte jag för mig själv, och snart blir hon sugen på mera godis…

Den kvällen var det verkligen inte lätt att somna. Hela tiden tänkte jag på vad som hade hänt tidigare på dagen. Såg för mitt inre Tanjas små bröst, kände deras lockande mjukhet. Såg hennes orörda fitta mellan dom slanka låren, såg hennes ansikte, nedsprutat med min sperma. Min kuk stod som ett spett under täcket där jag låg och våndades. Gång på gång runkade jag, men synerna drev fram nya stånd.

Tvingade mig själv att låta min sårade kamrat vara ifred, fast lätt var det inte.

Nästa dag gick jag som vanligt till Patrick. Idag var han hemma och jag fick en hastig skymt av Tanja. Hon blängde surt på mig och försvann in i sitt rum. Var tillsammans med Patrick hela dagen, men såg inte till henne någon fler gång.

Så fortsatte det ett tag när jag träffade på Tanja. Hon blängde bara och tog en annan väg. Fast, jag kom på henne flera gånger då hon stod och tittade efter mig. När hon märkte att jag upptäckt henne vände hon hastigt bort blicken och försvann. Det gick några veckor, förgäves försökte jag få kontakt med Tanja, jag gav nästan upp hoppet om en fortsättning på vårt sköna äventyr.

Så kom dagen då jag utrustad med min nya digitalkamera gick ut i skogen. Jag hade fått för mig att jag skulle försöka ta bilder på fåglar och annat som rörde sig i naturen. Jag hade redan gjort flera försök, men resultatet var väl inte så lysande. Några skapliga bilder på en skata, en suddig bild på en ekorre och några kort från fågelbordet. Inte för att det gjorde så mycket, med en digitalkamera var det ju lätt att radera bort alla misslyckade bilder som jag inte ville ha.

Jag träffade på Tanjas mamma som höll på att rensa ogräs i en rabatt och funderade på om Tanja skulle likna henne när hon blev vuxen. Jag hann även tänka att den lilla husmodern skulle veta vad jag gjort med hennes dotter. Jag log och gick vidare. Kanske kunde jag få till nån bra bild.

Knallade iväg upp mot skogen, tog vägen förbi bonden Janssons gård eftersom det var närmast. Jag hade precis kommit fram till häststallet när jag fick höra ett våldsamt frustande därinifrån. Nyfiket gick jag fram till den halvöppna dörren och kikade in.

Häpet blev jag stående och bara stirrade.

I en box stod en häst som Janssons dotter brukade rida på. Vid hästens sida satt Tanja på knä med händerna inne under djurets buk. Att det var en hingst syntes tydligt just då. Den stora blanka kuken stod som en större stock under buken.

Plötsligt kom jag ihåg kameran jag höll i handen. Snabbt fick jag upp den och började föreviga synen framför mig. Jag slog om kameran till video och lät den underbara scenen fastna för alltid.

Tanjas små händer smekte den stora hästkuken och hon runkade den sakta. Hästen ryckte och frustade av behandlingen och Tanja ökade farten på sitt runkande.  Hennes ena hand sökte sig till hennes egen kropp och den hittade snart vägen ner under den lilla trosan. Hon drog ner trosan till knäna och smekte vilt sin lilla fitta samtidigt som hon runkade den lyckliga hingsten. Hon drog den stora hästkuken över sina toppiga bröst och hennes linne blev nedsölat av hästens försats. Jag höll på att svimma av kåthet.

Plötsligt frustar hästen ännu mer och jag förstår vad som kommer att hända. Jag hann fundera på om Tanja visste vad som skulle hända innan jag hörde hennes röst.

–  Åh, ja Alexander, Spruta på mig då…

Va fan? Satt hon och tänkte på mig medan hon runkade hästen?

– Mmm… jag vill ha allt på mig, Alexander.

Hästen brydde sig inte så mycket om hennes snuskprat utan lät sig förnöjt släppa sin varma livsgivande sats. Rakt på Tanja. Hästkuken spydde ut en enorm flod med sperma. Tanja tjöt av glädje medan hon runkade den sprutande hästkuken och lät sig bli nedsprutad av den varma sperman. Hela hennes överkropp var nedsölad.

Jag stötte i en metallklyka och ljudet fick Tanja att vända sig mot mig. Det tog ett par sekunder innan hon förstod. Innan hon såg kameran. Det blev en perfekt avslutning på min lilla film. På de sista sekunderna syntes hennes förvånade ansikte tydligt. Hon flög upp och kom framrusande mot mig.

– Vad fan gör du? Ge mig kameran!
– Aldrig i livet.
– Radera bilderna då!
– Bilderna? Jag filmade… Och det blev säkert jättebra.
– Radera allt, jävla skitstövel!
– Kanske ska göra kopior och dela ut, kan ju sälja den på nätet eller din skola.
– Ge hit kameran! Desperat klöste hon efter den, men jag höll henne med lätthet på avstånd.
– Lilla hästrunkerskan!
– Jävla as, du får inte.
– Och vad skulle du kunna göra åt det då, va?

Hon gav upp försöken att få tag i kameran och blängde ilsket på mig.

– Vad ska du ha för att radera korten då? Vill du se mig naken igen?
– Lite bättre får det väl ändå bli, ställer du upp?
– Vad tror du? Ska jag runka av dig eller?
– Vi får se, kom nu, vi sticker upp till kojan.

Darrande av förväntan gick jag före till kojan, kanske att äntligen… Ville ju inte skrämma Tanja, eller göra illa henne men spelade jag mina kort rätt så kanske…

Vi kom in, och jag stängde dörren bakom oss. Ställde mig tätt framför Tanja. Tittade lystet på henne. Hennes vita linne var fortfarande dränkt i hästsperma och lukten var ganska upphetsande. Hennes söta sexiga ben syntes tydligt under den korta rutiga kjolen. Hennes små fötter bar ett par sandaler med kilklack. Hon såg helt underbar ut för min upphetsade blick.

– Först ska vi pussas, bestämde jag. Det gör dom alltid på film.

Jag drog henne intill mig, och lite motvilligt lät hon mig pussa henne på munnen. Spjärnade emot lite när jag ville pressa in min tunga mellan hennes läppar, men så gav hon med sig. Faktiskt kändes hela hon mer medgörlig och foglig efter en stund. Jag släppte henne, och hon drog tillbaka huvudet lite. Andades lite tungt och tittade på mig, tyckte nästan att det syntes ett litet leende i mungiporna och hennes ögon glänste på ett sätt som jag aldrig sett förut.

– Nu då? undrade hon tyst.
– Blev du förbannad på mig sist?
– Lite kanske. Jag menar, du sprutade mig ju rakt i ansiktet utan vidare. Du kunde ju varnat mig…
– Bara lite sur då?
– Mm
– Lite kåt också kanske?
– Kanske.
– Så kåt att du måste runka av bondens häst?
– Man tar vad man har… fnissade hon.

Nu log hon öppet, där vi stod med armarna om varandra. Drog henne intill mig igen, och nu var det hon som kom mig till mötes i en ny kyss. Fumligt och ovant för oss båda, men desto mer upphetsande och spännande.

– Varför smiter du undan varje gång vi träffas? Undrade jag när vi släppte varandra nästa gång.
– Kan du inte gissa det?
– Då skulle jag väl inte fråga.
– Lova att inte skratta.
– Jag lovar.
– Jag har ju gillat dig i flera år, har du inte märkt det?

Hon sänkte förläget blicken, jag skakade på huvudet till svar.

– Varför tror du att jag hängt efter dig och pappa så mycket då?
– Men om du gillar mig, varför smiter du hela tiden då?
– Kände mig ju så himla dum efter förra gången, fattar du inte det?
– Det var väl inget dumt. Jag hade jätteskönt, förresten var du jättesexig ut med min sperma i ansiktet.
– Tycker du?
– Visst, precis som tjejerna i porrtidningarna.
– Usch, jag kände mig lite fånig… Jag blev alldeles upphetsad av det och trodde det var fel.
– Det år inte alls fel. Det är bara bra att du gillar det, lugnade jag henne.

Jag drog henne intill mig och kysste henne på nytt, nu var hon mer än villig. Smekte hennes bröst utanpå det söliga linnet och hon lät mig hållas utan protester. Lossade försiktigt armarna som hon lagt om min hals, tog tag i linnets nederkant och befriade henne från plagget. Inte heller idag hade hon någon bh och jag ställde mig på knä och började hungrigt kyssa och smeka hennes små bröst. Tanja drog mig intill sig och strök mig över nacken. Släppte henne och tittade upp på henne. Nu var det ingen tvekan längre, hon log brett mot mig.

Tog tag i linningen till hennes kjol och började dra ned den med blicken fäst vid hennes. Jag fick av hennes söta små trosor och  smekte hennes fasta fina lår. Tanja stod blixtstilla och  väntande på vad jag skulle göra härnäst. Fortfarande knästående beskådade jag den underbara flickan. Nu var det nära, mitt framför mina ögon hade jag hennes läckra lilla fitta. Sträckte fram en ostadig hand, drog uppåt längs insidan på låret. Tanja drog lite efter andan, så ställde hon sig med benen lätt isär och lät mig hållas.

– Du är den förste som får känna på mig där, mumlade hon lågt.

Drog fingrarna genom hennes mjuka, glesa könshår, nådde springan. Petade nyfiket in ett finger, lät det följa dalen neråt, kände hennes väta. Pressade försiktigt in fingret en bit i hennes hål, så drog jag tillbaka, sökte mig uppåt igen. Hittade hennes klitta, stor som en ärta. Tanja ryckte till när jag kom emot den och särade ännu mer på benen, det gillade hon tydligen. Började försiktigt dra runt den lilla knoppen med fingret, hörde på Tanjas lite flämtande andetag att det var skönt för henne.

– Skönt? Frågade jag i alla fall, för att vara säker.
– Jättebra, fortsätt, svarade hon lite ansträngt.

Fortsatte min massage av hennes klitta en liten stund innan jag på nytt började intressera mig för hålet. Kände nyfiket med fingret som gled lätt i hennes nu genomvåta slida. Kunde utan större problem stoppa upp hela fingret i Tanja även om det var lite trångt, och jag sneglade lite förvånat på henne.

– Mödomshinnan petade jag bort själv för länge sen, men du är ändå den första för mig. Det är ingen som ens har sett min fitta förut.

Körde vidare en stund i hennes våta grotta som kramade runt mitt finger och kändes alldeles underbart lockande. Jag måste helt enkelt få slicka denne lilla fitta. Jag särade mer på hennes ben och lutade mig fram. Långsamt lät jag tungan glida längs hennes fittläppar upp mot klittan. När jag nådde den sög jag försiktigt in den i munnen och masserade den med tungan. Tanja tjöt av upphetsning. Jag lutade henne försiktigt bakåt mot väggen så jag kunde sära på hennes ben lite mer. Ville komma åt hela den goda fittan.

Tanja höll på mitt huvud med ena handen medan min tunga utforskade hennes fitta. hennes andra hand knådade hennes ena bröst.

Så kom hon. I en rejäl orgasm. Hennes lilla kropp ryckte och hoppade av den sköna orgasmen och hon stönade och småpep under tiden. Hennes orgasm red henne i säkert 3 minuter innan hon lugnade sig.

Hon tittade ner på mig med glansiga ögon. Långsamt ställde jag mig upp medan jag pussade på hela hennes kropp. När jag stod upp tryckte jag försiktigt ned henne på knä framför mig.

– Nu är det din tur, sa jag.

Med ett lite retsamt leende började hon stryka med handen utanpå den putande bulan på mina jeans.

– Men snälla du, vad har du gjort? Inte kan det väl bli så illa av att titta lite på mig?

Hon strök mig över magen lite under min t-shirt, och jag rös av välbehag. Så började hon sakta knäppa upp knappen och retfullt långsamt dra ner dragkedjan. Så, med ett resolut ryck drog hon ner både jeans och kalsonger och befriade den instängde. Genast fjädrade den upp och ställde sig i givakt mitt för hennes mun.
– Verkligen artig, sa Tanja. Står upp i damsällskap. Fan så stor den är alltså… Tror du att han kommer ihåg mig?
– Säkert, så skönt som han hade sist ni träffades.

Smeksamt grep hon tag om kuken och började långsamt runka mig. Så stannade hon upp, drog tillbaka skinnet och tittade från det blottade ollonet på mig med en lite osäker min. Hon böjde sig fram, sträckte långsamt ut tungan och drog med den längs ollonkanten. Jag skälvde och rös i hela kroppen, gnydde av njutning. Så underbart skönt! Hon övergav kanten och slickade lite över ollonet, innan hon försiktigt lät det glida in i sin mun. Tre gånger lät hon mig tränga in mellan sina sugande läppar, innan hon leende drog sig tillbaka. Tyckte vid ett tillfälle att jag hörde nåt utanför kojdörren, men det var inget jag hade tid eller intresse över för just då. Tanjas lilla mun runt min kuk var det viktigaste i hela världen just då.

– Var det så du ville att jag skulle göra, förra gången?

Jag förmådde inte prata, kunde bara grymta fram ett medgivande läte, överväldigad av känslan att ha mitt stånd i hennes mun. Tittade på Tanja som leende stod på knä och runkade mitt stånd.

– Du måste nog sluta nu, fick jag fram till slut. Annars sprutar jag på dig igen, och jag vill så gärna göra det på riktigt med dig.
– Det vill jag också, men du måste ta det försiktigt i början. Visserligen har jag provat med lite olika grejer förut, men jag vill inte att det ska göra ont.
– Vilka grejer då? Undrade jag nyfiket.
– En stor penna som jag har, skaftet på rosa hårborsten…
– Inte bondens hingst då?
– Bry dig inte om det du… Tanja rodnade.
– Kom. Jag tog tag i hennes arm och drog henne på fötter, ledde henne fram till madrassen.

Hon sjönk ner, la sig på rygg och bredde inbjudande isär benen. Stod en stund och bara tittade på henne där hon låg. Nu äntligen var det dags, det som jag drömt och fantiserat om så länge. Ställde mig högtidligt på knä mellan hennes utbredda lår med kuken stelt pekande rakt ut. Strök henne sakta över dom slanka benen innan jag lade mig över henne. Min stora vuxna kropp så tätt mot hennes unga späda.

Fumlande sökte jag hennes dolda kärleksbrunn innan hon sträckte ner en sval hand och hjälpte mig på rätt väg.

– Försiktigt nu, mumlade hon.
-Självklart min sköna…

Började försiktigt pressa mig in i henne. Trångt, väldigt trångt. Tanja gnydde till och jag hejdade mig. Prövade med lite försiktiga tryckningar istället, in lite, tillbaka, in lite igen. Nu gick det bättre, fast det fortfarande var väldigt trångt. Kändes som om min lem greps av en stark hand, skulle jag verkligen kunna hålla mig? Vilken skam om det gick för mig innan jag ens hunnit komma in i henne. Bet ihop och koncentrerade mig på inträngandet, nu hade jag fått in hela ollonet i henne, och det kändes som om det började gå lite lättare. Hennes safter rann väl förmodligen till också, för hon verkade ju var minst lika kåt som jag. Och det hade jag inte haft en aning om förut! Tänka sig, det kanske hade kunnat hända för länge sen, det här sköna. Gjorde omedvetet en kraftigare stöt och med ens var nästan hela lemmen inne i den hårt kramande flickslidan.

– Oh, ta det lugnt. Du känns jättestor inne i mig, är hela inne snart?
– Nej, bara halva… Gjorde några försiktigare juck och insåg att det inte gick att få in mer i hennes späda kropp.
– Nu Tanja, nu är kuken inne. Adjöss med den oskulden!
– Fint! Hon flinade till svar. Men ligg stilla en liten stund, det känns lite konstigt. Jag känner mig så himla upptöjd, men skönt på samma gång.

Vi låg tysta en stund, uppfyllda av det stora ögonblicket, så manade hon på mig med en liten rörelse och sakta började jag jucka ut och in. För första gången i hennes liv knullade hon på riktigt. Våra blickar möttes och vi var nära att brista ut i skratt, men det stannade vid breda leenden. Ökade takten lite, kände att jag trängde ännu lite längre in. Ville knulla henne rejält nu när jag hade chansen.

Jag la mina ben utanför hennes så kuken inte skulle komma så långt in i början. Herrejävlar vad hennes lilla fitta kramade kuken. Jag ökade takten och snart hade jag ett mjukt skönt tempo. Min stora kuk plöjde upp hennes lilla tonårsfitta och synen var alldeles fantastisk.

Drog upp hennes ben lite så kuken nådde ännu längre in. Hon förstod vad jag gjorde och lyfta själv sina smäckra ben och la dem nästan på mina axlar. Kuken kunde nu plöja in i henne utan några hinder förutom hennes tajta sköna fitta.

Snart knullade jag henne med full fart. Kuken for ut och in i hennes lilla sköna fitta och det var ganska porrigt att jag inte fick in hela henne. Det gjorde att kuken kändes så mycket större. Tanja stönade och flåsade och hennes mini-orgasmer avlöste varandra. Vilken liten knulldocka, tänkte jag. Jag skulle helt klart knulla henne igen.

Jag drog mig ur och kuken lämnade den tajta fittan med ett plopp. Tanja hann se besviken ut innan jag tog tag i henne och vände henne runt. Snabbt fick jag upp hennes underbara lilla röv framför mig och hon förstod vad som skulle hände. Långsamt trängde jag in i henne bakifrån. Fy faaaan…. Var hon trång innan så var det ingenting mot att köra in kuken bakifrån.

Tanja njöt och tjöt i fulla drag. Min kuk plöjde upp henne och jag såg med stora ögon hur hennes små fittläppar var uttänjda till max av min stake. Tanja hade hittat klittan med ena handen och smekte för fullt. Jag vågade mig på att köra kuken lite längre in och snart kände jag hur den bottnade i henne. Blev lite rädd att jag skulle göra henne illa men hon tycktes gilla det ännu mer när kuken bottnade.

– Åh fy fan…. knulla mig, Alexander. Åh vilken underbar kuk…. Hon var alldeles yr av kåthet.

Hon nådde snabbt en ny orgasm med sina fingrars hjälp på klittan. Hennes fitta mjölkade min stackars kuk och jag kände att jag inte stod ut längre. När hennes orgasm lugnat sig föll hon ihop och jag passade på att vända henne igen.

Snart låg hon på rygg med benen i vädret och min kuk som knullade hennes lilla fitta. Precis så som jag ville.

– Ska du spruta på mig idag också? Frågade hon plötsligt

Jag hade inte ens funderat på om hon hade något skydd.

– Vill du det?
– Ja… Jag älskade det förra gången. Och blev väldigt kåt när hingsten gjorde det. Så snälla spruta på hela mig. I ansiktet mest…

De orden från hennes lilla oskyldiga mun var droppen. Nu, nu var det nära, blundade av njutning, så ryckte jag mig ut och ställde mig gränsle över henne igen.

Kuken var glansig av hennes våta tonårsfitta och handen gled skönt över den när jag runkade den sakta. Den första strålen träffade rakt på hennes mun. Hon gapade av ren instinkt och nästa sprut träffade rakt in i hennes mun. Kuken sprutade ut flera sköna strålar över hennes lilla söta ansikte och ajg njöt av varje sekund.

– Åh.. ja spruta mer… gnydde Tanja under mig.

Hon tog tag i min kuk och tog över runkandet. Känslan gjorde att jag sprutade lite till. Nästa stråle plaskade ner på hennes utsträckta tunga. Ihärdigt fortsatte Tanja sin massage tills flödet stannade, först då släppte hon taget och tittade leende på mig.

– Måste du spruta ner mig så fort vi träffas?

Kunde inte hålla mig utan brast ut i ett frustande skratt. Just då hördes på nytt ett ljud från dörren till kojan. Ett stönande läte, följt av prassel i gräset utanför. Snabbt rev jag fram en handduk från lådan där vi hade alla grejer och började torka av Tanja så gott det gick. Fumlande klädde vi oss och smög fram till dörren. Lossade haken som höll dörren stängd. Försiktigt kikade vi ut.

Ingenting, tomt.

Men, på golvet under ena fönstret var en stor pöl med sperma. Jag pekade på den…

– Har en känsla av att någon tjuvtittat.
– Mmm… undrar vem, fnissade Tanja förnöjt.

Fortsättning?

Previous post

Flickvännens syster...

Next post

Lilla söta Emma (pappa och dotter)

No Comment

Leave a reply