AgePlay

Barnflickan och jag…

Jag är en kvinna på 26 år och har två små kottar hemma som för huset i rörelsa 24-7.
Samtidigt som jag vill kunna vara hemma med barnen så måste jag tänka på karriären, det är därför jag och min man har anställt en barnflicka.

Hon heter Hanna och är 18 år, väldigt söt tjej. Hon är lagom smal, små toppiga tonårsbröst, stora bruna ögon och har långt brunt hår. Hon är ganska flickigt blyg med sköter sitt jobb bra.

Jag satt på kontoret, lunchen närmade sig och jag kom på att jag glömt matlådan hemma.
Det var bara att kasta sig i bilen och åka hem.

När jag kom hem öppnade jag dörren och klev in, i vardagsrummet satt Hanna i soffan och kollade på en förbjuden kanal. När hon märkte att jag iakttog henne så stängde hon snabbt av tv:n. Hon kollade på mig mycket generat, men jag låtsades som om jag inte sätt någon.

Jag satte mig i fåtöljen framför henne och förklarade varför jag kommit hem över lunchen.

Hanna hade en sommarklänning på sig som låg lätt uppkavlad över låren. Genom att hon inte höll benen ihop så kunde man se skymten av hennes trosor mellan hennes ben. Hon hade ett par vita bomullstrosor på sig, med en våt fläck på, hon måste blivit mycket kåt av porrfilmen hon kollat på…

Jag sa åt henne att ta hand om tvätten. Hon gjorde som jag sa och gick ner i tvättstugan.

Hanna var ju så blyg och det var faktiskt retande roligt att lyckas genera henne, och jag tyckte att jag kunde behöva bli lite road idag. Så jag bestämde mig för att gå in i sovrummet för att byta om till något lite mer sexigt. Jag tog på mig stay-ups, svarta med matchande BH och trosor till Ett par svarta högklackade lackpumps blev pricken över i:et.

Jag hade ett par mycket speciella trosor på mig, det var bara svarta spettstrådar. Man kunde se mina blygläppar och mitt venusberg när jag hade dom på mig.

Jag gick ner i källaren där Hanna stod på knä och slängde in tvätten från korgen till tvättmaskinen. Jag ställde mig bakom henne och iakttog hennes söta rumpa som hon lite smått putade med.

– Kan du hjälpa mig att knäppa upp den här? Sa jag och hon vände sig snabbt om och såg helt chockad ut över vad hon såg.

Röd i ansiktet ställde hon sig upp, gick bakom min rygg och knäppte upp BH:n, snabbt intog hon positionen på alla fyra framför tvättmaskinen igen, helt stel såg hon ut. Det var så sött.

Jag satte mig ner bakom hennes rumpa, och hon slutade slänga in tvätt. Hon bara stod där med rumpan i vädret helt stel och tyst. Jag smekte försiktigt hennes lår, hon ryckte till, men sa inte ett ljud. Jag kavlade upp hennes klänning och möttes av en söt liten sol-brun rumpa.

Jag började smeka hennes skinkor med fasta händer. Den våta fläcken var kvar på trosan, men nu större, så hon var fortfarande kåt. Jag tog på skinkorna hårt och kramade dom intensivt med mina händer. Jag lutade mig över hennes rygg för att nå hennes små bröst. Fortfarande var hon stel som en pinne, men hennes bröstvårtor var styva och toppiga. Jag smekte de mjuka brösten först varsamt, sedan fastare och hårdare.

Jag vandrade ner mot hennes trosa och började först smeka henne utanpå den vita bomullstrosan som redan var dränkt av fittsaft. Hon började skaka. Jag drog ner trosorna och lät dom vila i hennes böjda knäveck. Jag såg på hennes blygläppar som var alldeles glansiga och kala. Jag förde in mina fingrar mellan dom och möttes av en alldeles svullen klitoris, jag särade på blygläpparna som var alldeles rosa och fina så att jag kunde se hela hennes fitta tydligt, den var blöt och kladdig inuti.

Jag försökte föra in två fingrar i henne men hon var för trång, som en oskuld, så jag började med ett. Jag stötte det in och ut i henne och hon började ge ifrån sig små knystningar, jag tog min andra hand och började pilla på hennes klitoris samtidigt som jag fingerknullade hennes våta fitta hårdare och hårdare. Tillslut hörde jag hur hennes andning var tung och upphetsad och jag sa åt henne att vända sig om och sätta sig framför mig.

Den lilla 18-åringen gjorde som jag sa, helt glansig i ögonen med en dåsig blick.

– Ta på mina bröst, sa jag bestämt.

Hon vågade inte kolla mig i ögonen men gjorde som jag sa. Hon tog sina händer och la dom ovant över mina stora bröst. Jag såg hur det sakta rann ur hennes slida.

Jag la mina händer över hennes för att hjälpa henne att massera hårdare. Min fitta bultade.

– Är du oskuld? frågade jag henne utmanande.

Hon nickade generat till svar. Att hon var det gjorde mig bara ännu kåtare.

– Lägg dig ner på rygg, beordrade jag henne.

Jag satte mig till rätta bredvid henne och särade på benen, medans hon låg och såg på min fitta. Jag började smeka mig själv på fittan och särade på blygläpparna så att hon riktigt skulle få se hela fittan. Efter en stund kröp jag framåt och tog tag i hennes huvud och förde det mot mitt underliv. Hon placerade läpparna mot min fitta samtidigt som jag fortfarande särade på blygläpparna. Jag tryckte till hennes ansikte mot mig och hon började blygsamt slicka mig.
Jag började stöna lätt

– Hårdare!!! Skrek jag.

Samtidigt som jag höll hennes ansikte tyckt mot min fitta så började hon slicka mig hårdare, tillslut blev hon helt vild och började slicka mig hårt helt självmant. Hon tog tag i mina lår och tryckte sig in mot min svullna fitta.
Jag juckade mot hennes tunga och stönade högt. Jag red hennes sköna tonårsmun med min kåta fitta.

Precis innan jag skulle komma så knuffade jag undan hennes ansikte. Hon satte sig upp och jag mekte henne över kinden och sa till henne att fortsätta med tvätten.. Hon kollade häpet på mig men gjorde som jag sa.

– Du ska göra det naken!

Hon lät sin klänning ligga kvar på golvet och ställde sig på alla fyra framför tvättkorgen igen.

Jag gick iväg för att ”hämta en sak”. När jag kom tillbaka stod den lilla tjejen framför tvättkorgen och gjorde som jag sa, i doggyposition och allt, vilket var perfekt efter som att jag hämtat min strap-on. Jag tog ingen hänsyn över att hon var oskuld, jag ville verkligen se henne knullas brutalt och därför hade jag hämtat min största. Den var formad som en jättestor kuk med ett stort rundat ollon. Jag spände på mig den och ställde mig på knä bakom henne.

Jag särade på hennes blygläppar igen och tryckte gummikuken mot hennes slidöppning. Hon ryckte till men stod lydigt kvar.

Sakta pressade jag in ollonet på kuken i henne, hon kved. Jag gungade lite med ollonet i henne så att hon skulle vänja sig. Det rann fittsaft över hennes blyläppar. Sakta fortsatte jag sedan att pressa in kuken i henne. Hon kved gnälligt och försökte dra sig ifrån den, men jag höll fast hennes lår.

– Du ska se att det blir skönt sa jag med en stönande röst.

När den nästan var helt inne så började jag stöta den in och ut, sakta. När jag hörde att Hanna började flåsa och stöna så tryckte jag den i henne hårdare och snabbare. Tillsut började hon stöna högljutt och nästan skrek så jag satte handen för munnen på henne så att inte barnen skulle vakna från vilandet. Hon svankade och putade med rumpan samtidigt som hon tryckte sig mot mig när jag tryckte den i henne. Jag blev så kåt av att se henne bli knullad så att jag drog ur gummikuken ur henne och slet av mig strap-onen.

Jag satte mig mot henne och drog henne och hennes fitta mot min egen dunkande, blöta svullna fitta. Vi började gnida och gnugga våra fittor mot varandra, det bultade och fittsaften rann. Hennes fitta var varm och skön, vi gnuggade allt hårdare och jag kännde hur jag blev dåsig och hur det dunkade i mig, jag sprutade ut orgasmen över hennes fitta. Jag stirrade henne stint i ögonen genom hela orgasmen och hela min kropp skakade. Strax efter att jag kom fortsatte vi tills hon också kom. Hennes fina fitta krampade och gjorde små skvättar med fittsaft över mina fittläppar. Jag drog mina fingrar längs med insidan av mina blygläppar och stoppade in dom i Hannas mun. Hon sög av varenda liten del av fingrarna.
Hanna var helt slut, hon lade sig ner på golvet och jag gick in i sovrummet för att klä på mig.

– Återgå till arbete. Sa jag åt henne innan jag for till jobbet igen.

Hanna jobbar fortfarande kvar hos oss, och nu förtiden kollar vi på förbjudna kanaler tillsammans istället, när min man jobbar sent eller vid någon enstaka lunchrast.

Previous post

Kicki smakar ungkuk

Next post

Tvillingsyskonen

No Comment

Leave a reply